duminică, februarie 25, 2024
ACTUALITATEEconomistul Ilie Șerbănescu spune că războiul Rusia - SUA s-ar putea desfășura...

Economistul Ilie Șerbănescu spune că războiul Rusia – SUA s-ar putea desfășura pe teritoriul României. Fostul ministru afirmă că din acest motiv, firmele americane au plecat din țara noastră!

Economistul Ilie Șerbănescu a spus că există varianta ca un conflict militar Rusia vs NATO să aibă loc chiar pe teritoriul țării noastre.

Fostul ministru al economiei a spus că în sprijinul acestui vin faptul că americanii au adus în România Divizia 101 aeropurtată, care nu a mai fost adusă pe Continent de la debarcarea din Normandia, dar și faptul că Guvernul Ciucă livrează arme Ucrainei.

Ilie Șerbănescu vine și cu un alt argument: marile firme americane au plecat sau sunt pe punctul de a pleca din România.

„Eu cred că indiferent ce spunem, dacă se întâmplă războiul – aș spera să nu, să se înfrunte NATO cu Rusia, totul va porni cu implicarea României pe teritoriul României, să fie foarte clar!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu (click aici), vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Vă spun de ce: e cel mai departe loc din NATO, de America. America a participat după cel de-Al Doilea Război Mondial la 7-8 mari războaie. Niciunul nu a avut loc pe teritoriul american. E interesată să fie războiul cât mai departe. În al doilea rând, în zona aceasta a României sunt cele mai slabe interese din punctul de vedere al Americii. Economico-politic spun. Vă amintesc: cea mai mare companie petrolieră americană, cea mai mare din lume, a plecat cu afacerile din România cu puțin timp înainte de războiul din Ucraina. În timpul războiului, Ford a plecat de la Craiova și i-a lăsat pe turci. Au plecat. Nu dai un asemenea mesaj în timpul războiului! Acesta e un mesaj! (…) A plecat Exxon, acum pleacă și CarLine. A început deja. Este clar, se știe că vor să vândă. Acestea sunt mesaje”, a declarat Șerbănescu, pentru România TV.

Ilie Șerbănescu este cea mai recentă personalitate care vorbește despre posibilitatea implicării României în conflictul militar din Ucraina.

Primul a fost jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu. Președintele AUR, George Simion, a declarat recent că statul român trimite arme, muniții și combustibil în Ucraina, fără ca publicul să fie informat.

Publicistul Marian Șolea, român care a luptat împotriva rușilor în Transnistria în 1992, a evocat și el posibilitatea implicării României în război.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

 1. Din pacate…Corect si adevarat…americanii isi doresc Eliminarea Rusiei si rampartirea Suprematiei Mondiale intre China si SUA, fara Rusia ca si Rival….!!!
  Este foarte plauzibil acest scenariu intrucat americanii au aruncat in joc Miliarde de dolari, in ukrania….iar asa ceva nu fac americani, decat daca au interese Puternice in acest conflict…respectiv Distrugerea Rusiei si Distrugerea Economiei Europei….Europa este deja dependenta de Petrolul si Gazele de la americani, Arme…etc Europa a devenit o Remoraca a SUA… Noi ceilalti suntem considerati Victime colaterale eventual Carne de TUN…!! Deci ne asteptam la ce ste mai rau….pentru ca NIMENI nu doreste Negocieri de Pace….Toata lumea doreste Razboi si distrugerea Rusiei…..iar asta va avea consecinte extrem de grave, pentru noi romanii, in conditiile in care nu avem Guvern care sa fie pentru tara si pentru Cetateni…..!!!

 2. Știrile false nu s-au inventat acum. Le-a folosit Froim Bernard, a.k.a. …
  mediastandard.ro › stirile-false-nu-s-au-inventat-acum-le-a-folosit-froim-be…
  Le-a folosit Froim Bernard, a.k.a. Teodor Brateș, în decembrie 1989 … trebuie menționat însă că numele său real este Froim Bernard, pe care și l-a …
  Teodor Brateș – Wikipedia
  ro.wikipedia.org › wiki › Teodor_Brateș
  Teodor Brateș (nume la naștere Froim Bernard, n. 1933) este un jurnalist de radio (1949–1958) și televiziune (1960–1990) din România, fost redactor-șef …

 3. -ca ultima data!
  (la Revolutie dl. i.s. preciza lu froim brenard ca “DB” inseamna Dambovita,
  era nr. masinii cu care fugeau odiosii ailalti 2)
  (adica lu “teodor bratesh”)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE