ACTUALITATEEchipe de fotbal mixte, în ligile inferioare din Olanda. Oficial KNVB: Optăm...

Echipe de fotbal mixte, în ligile inferioare din Olanda. Oficial KNVB: Optăm pentru egalitate și diversitate

Federația Olandeză de Fotbal (KNVB) a anunțat o schimbare fundamentală la nivelul ligilor de amatori care va fi implementată din următorul sezon, anume echipele mixte, informează Digi Sport.

Până acum, în Olanda, fetelor le era permis să joace în echipe mixte, doar până la vârsta de 18 ani. KNVB a aprobat această schimbare după un demers pornit de o jucătoare a echipei Foarut, din liga a patra olandeză.

„Ne dorim ca femeile să găsească un loc potrivit în peisajul fotbalistic care să se bazeze pe calitățile și ambițiile lor. Echipele mixte au fost posibile până acum în Olanda doar la juniori.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Bazându-ne pe informațiile pe care le avem și pe rezultatele studiilor, nu vedem niciun motiv pentru care am rămâne la regula precedentă și, astfel, optăm pentru egalitate și diversitate”, a declarat Jan Dirk van der Zee, un oficial al KNVB, citat de ESPN.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. Oricum in ligile inferioare se joaca prost, asa ca nu-i bai; in plus o sa aiba barbatii pe cine da vina cand pierd meciurile.

  2. Când mă gândesc câte zeci de ani a ținut comunismul, mă înspăimânt pentru că noua ideologie beneficiază de mijloace mult mai avansate de propagandă. Concretizarea unor idei, oricât de absurde, este mai rapidă. Martina Navratilova, lesbiană și cunoscută militantă gay, a fost aspru sancționată pentru discriminare când a spus că indivizii transgender nu ar trebui să fie primiți la competițiile de atletism feminin pentru că le iau șansele atletelor. Dacă până și o militantă LGBT a fost amendată usutrător și demisă din funcții publice pentru afirmația asta, oare ce mai e de spus? Este cunoscut cazul unui mare rugnist, Israel Folau, căruia i s-a retras un premiu uriaș după ce a făcut un comentariu considerat homofob pe Instagram. Ca prin minune, după un mare scandal pe această temă a ieșit la iveală că el ar fi avut probleme psihice datorate neacceptării naturii lui homosexuale!

  3. Fraților,comunismul sau socialismul au fost mici copii pe lângă ce se întâmplă acum;in toate țările există grupări de patrioți care ar putea riposta la această nebunie generală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...