joi, septembrie 21, 2023
ȘTIRIEcaterina, fetița părintelui Nicolae Dima, deși este în comă, s-a mișcat în...

Ecaterina, fetița părintelui Nicolae Dima, deși este în comă, s-a mișcat în momentul în care a fost atinsă de sfintele moaște ale Sf. Nectarie și ale Sf. Ecaterina

Ecaterina (foto), fetița părintelui Nicolae Dima, continuă să se afle în comă în spital, dar micuței i-a fost administrată Sfânta Împărtășanie, după cum a relatat colegul părintelui Dima, părintele Vasile Ioana.

Mai mult, fetița de 12 ani a fost atinsă de moaștele sfinților Nectarie și Ecaterina, iar micuța a tresărit.

„Noutăți despre Ecaterina! Mai întâi, vă mulțumim pentru rugăciuni și pentru dragoste! Părintele Nicu și Cătălina vă sunt recunoscători pentru rugăciunile și mesajele voastre de susținere! Ieri, cu ajutorul Domnului, am împărtășit-o cu Trupul și Sângele Domnului. Tot ieri, în Paraclisul spitalului a fost săvârșită slujba Sfântului Maslu de către Preasfințitul Varlaam Ploieșteanu și Preasfințitul Timotei Prahoveanu alături de un sobor de preoți și diaconi. La sfârșitul slujbei, Preasfințitul Varlaam a dus Sfintele Moaște ale Sfântului Nectarie și ale Sfintei Ecaterina și a atins cu ele trupul Ecaterinei și a uns-o cu mir de la Sfântul Mucenic Dimitrie, mir oferit cu dragoste părintească de către Părintele Patriarh Daniel.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În acel moment, în mod surprinzător, deși este în comă profundă, Ecaterina a dat un semn, corpul ei s-a mișcat, la fel ca și în momentul împărtășirii. Vizita noastră cu Sfintele Moaște în spital a produs multă emoție în rândul corpului medical, cât și a celorlalți prezenți în spital. A fost multă revărsare de Har! În prezent starea medicală a fetiței este aceeași – comă profundă, nu răspunde deloc tratamentului; în plus au apărut câteva complicații pulmonare (edem pulmonar). Copila este încă între viață și moarte! E nevoie mai departe de multă rugăciune pentru ea. Vă rugăm mult să o puneți pe pomelnicele voastre și să rugați preoții să o pomenească la Sfânta Proscomidie!”, a transmis părintele Vasile Ioana care îndeamnă credincioșii la rugăciuni puternice pentru Ecaterina.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. Este halucinant să crezi lucruri care contravin flagrant Bibliei!
    Ce șanse să aibă România cu o atât de crasă idolatrie?

    • O opinie specifica Protestantismului, el insusi in contradictie interna prin diversele interpretari al Scripturii pe care le au diversele comunitati protestante! In realitate, asa cum Hristos a vindecat orbul din nastere, dandu-i vederea prin ungerea ochilor lui cu tina, sau asa cum o persoana decedata a inviat prin atingerea trupului sau de oasele profetului Elisei, ceea ce dovedeste ca Harul lui Dumnezeu lucreaza (si) prin materie, tot asa un crestin se poate vindeca, cu voia lui Dumnezeu, prin atingerea de moastele Sfintilor Lui, pentru ca trupurile lor au fost templul Duhului Sfant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate