marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATEDupă Macron și Joe Biden ne anunță că ar putea trimite trupe...

După Macron și Joe Biden ne anunță că ar putea trimite trupe în România

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a declarat că în cazul în care Rusia va face o mutare în Ucraina, țara sa își va spori prezența în România, scrie Hotnews.

Biden a respins ideea că administrația sa ar fi de acord să retragă forțele din fostele țări sovietice într-un acord de dezescaladare a tensiunilor cu Rusia, care a concentrat echipamente militare și peste 100.000 de soldați la granița cu Ucraina.

„Nu există spațiu pentru așa ceva”, a spus liderul american într-o conferință de presă la Casa Albă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„De fapt, vom crește prezența trupelor în Polonia sau România, etc., dacă el (Putin) chiar va face o mutare, pentru că avem o obligație sacră prin Articolul 5 de a apăra aceste țări pentru că fac parte din NATO”, a subliniat președintele Statelor Unite.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dar Biden a mai spus că America nu va „amplasa permanent” trupe în fostele state sovietice.

Declarația lui Biden privind sporirea trupelor din România sau Polonia vine la o zi după ce președintele Emmanuel Macron a spus că Franța e dispusă să trimită mai mulți soldați în țara noastră.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Cei care vreti Razboi, n-ati putea sta in ograzile si casile voastre si sa ne lasati pe noi, romanii, in durerile noastre, cu mamaliga si branza noastra, fara a cere sa fim paziti!!!

  2. Ambele state au datorii publice uriașe (raportate la PIB propriu) și multe alte probleme economice, iar prin șefii lor de stat ne anunță că trimit trupe în Țara noastră. Realizați care este scopul real al respectivelor trupe, în cazul în care Rusia le va da voie să vină? Da, exact asta am spus: dacă Rusia le va da voie. Restul este doar propagandă pentru naivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE