ACTUALITATE După ce toți colegii săi au votat pentru LGBTQ în Parlamentul European,...

După ce toți colegii săi au votat pentru LGBTQ în Parlamentul European, Marcel Ciolacu anunță: În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situație

Marcel Ciolacu susține că în noaptea de Înviere el va merge la biserică, indiferent de restricțiile de circulație care ar putea fi impuse în perioada sărbătorilor de Paști, conform HotNews.

„În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situație. Anunț public, oficial. În noaptea de Înviere voi fi la biserică. Acolo mă duc de când eram copil.

Una e să duc partidul într-o direcție – lucru care s-a mai întâmplat și la PSD, și la alte partide – și să îl folosesc ca instrument, după hachițele mele, și alta este decizia mea personală. Voi purta mască, mă dezinfectez, dar voi fi la biserică.”, a declarat liderul PSD duminică, într-o emisiune la Antena 3.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Întrebat ce va face dacă restricțiile sanitare impuse nu vor permite desfășurarea slujbei alături de credincioși, acesta a spus că nu-și va schimba decizia, indiferent de consecințe.

„Voi plăti amenda, ca orice cetățean. Ce, ar fi prima oară? Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta.”, a spus Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite