ACTUALITATEDupă ce România a anunțat că poate primi jumătate de milion de...

După ce România a anunțat că poate primi jumătate de milion de refugiați ucraineni, SUA anunță că poate primi doar 100.000

Statele Unite ale Americii anunță faptul că vor putea primi un număr de până la 100.000 de refugiați ucraineni, potrivit Reuters, în timp ce România a anunțat, înainte cu două zile de începerea conflictului din Ucraina, că va putea primi până la 500.000 de refugiați.

Potrivit unui oficial din administrația Biden, nu toți ucrainenii ce vor fi acceptați vor veni prin programul american pentru refugiați, unii urmând să sosească cu vize de reîntregire familială sau printr-o altă procedură, a cazurilor umanitare excepționale

Nu este clar deocamdată cum se va desfășura acest efort, inclusiv din punctul de vedere logisticii de călătorie și imigrație. Peste 3,5 milioane au părăsit Ucraina de la invazia declanșată de Rusia la 24 ianuarie, potrivit Înaltului Comisariat al ONU pentru refugiați.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a declarat, înaintea izbucnirii conflictului, că România ar putea primi peste 500.000 de refugiați.

„Există mai multe estimări, dar am putea să primim peste 500.000 de refugiați, aceasta este cifra pentru care ne-am pregătit noi împreună cu Ministerul de Interne și cu celelalte instituții care au în subordine acest lucru”, a spus atunci ministrul Apărării.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate