ACTUALITATEDupă ce i-a finanțat, Fauci se spală pe mâini și solicită Chinei...

După ce i-a finanțat, Fauci se spală pe mâini și solicită Chinei dosarele medicale ale angajaților laboratorului din Wuhan

Presa a publicat mail-urile lui Fauci din pandemie: Într-un mesaj, celebrul medic admite că „măștile din farmacii nu sunt chiar eficiente în combaterea virusului”. Public susținea exact contrariul

Ulterior, jurnalistul Tucker Carlson de la FoxNews a demontat toată mașinăria de propagandă care a dus la măsurile aberante luate atât în Statele Unite ale Americii, cât și în restul lumii.

Fauci se spală pe mâini

Expertul american în boli infecțioase Anthony Fauci solicită Chinei acces la dosarele medicale a nouă angajați ai laboratorului din Wuhan, ale căror date pot oferi indicii importante privind originea SARS-Cov-2.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Aș vrea să văd dosarele medicale, inclusiv ale celor trei persoane care au fost bolnave în 2019. Au fost cu adevărat bolnave și dacă au fost, ce a determinat afecțiunea?”, spune Fauci, potrivit Financial Times.

Dezbaterile privind originea coronavirusului sunt aprinse, iar agențiile de securitate din SUA investighează cazul celor trei cercetători chinezi care au fost grav bolnavi în 2019, cu o lună înainte de izbucnirea pandemiei.

Oficialii chinezi resping ferm ipoteza unei scurgeri de laborator, argumentând că virusul era deja în circulație în alte regiuni atunci când au apărut primele cazuri din Wuhan, ba chiar ar fi putut intra în China pe căi comerciale, din alte state.

Financial Times scrie că Fauci continuă să creadă că virusul a fost transmis de la animale la om, subliniind că și în situația în care cercetătorii din Wuhan ar fi avut Covid, ei ar fi putut fi infectați pe alte căi, precizează SmartRadio.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT