duminică, februarie 25, 2024
ACTUALITATEDupă ce Cioloș a votat raportul Matic, Macron, șeful său, frizează ridicolul...

După ce Cioloș a votat raportul Matic, Macron, șeful său, frizează ridicolul și condamnă agenda progresistă: Problemele sociale nu pot fi înțelese doar în termeni de gen

Președintele Emmanuel Macron a acordat un interviu revistei Elle, unde și-a împărtășit opinia despre stânga progresistă, menționând că ideile de care societatea scăpase de mult au început să se întoarcă. Acestuia nu îi plac procesele de gândire care reduc problemele sociale la o chestiune de rasă sau sex. Macron s-a opus intersecționalității, adică un concept care descrie modul în care diferitele forme de discriminare se afectează reciproc.

“Logica intersecționalității perturbă totul. Mă consider universalist. Nu recunosc o luptă în care fiecare să se refere la identitatea și unicitatea lui”, a explicat Macron. El a adăugat că societatea franceză se „rasializează” treptat, ceea ce înseamnă că tuturor subiectelor li se oferă un context rasial.

Este imposibil să împărțim pe toată lumea în funcție de culoarea pielii, a spus președintele în vârstă de 43 de ani, adăugând că ar putea numi multe tinere albe din orașul său natal Amiens din nordul Franței, care se confruntă, de asemenea, cu obstacole uriașe.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

“Problemele sociale nu pot fi înțelese doar în termeni de gen și culoare a pielii, ci și în termeni de inegalități sociale”, a subliniat Macron, care își va apăra mandatul prezidențial anul viitor.

“Ne-am eliberat de această abordare în trecut și acum, când începem să clasificăm oamenii din nou în funcție de rasa lor, practic îi punem în arest la domiciliu”, a continuat președintele francez.

La recentele alegeri regionale, mișcarea centristă a lui Macron En Marche! a suferit o înfrângere, în timp ce republicanii conservatori au obținut câteva victorii importante. În cadrul interviului, Macron s-a opus și politicii de identitate atunci când a fost întrebat cum ar trebui să se îmbrace copiii francezi în școli.

“Cred că atât băieții, cât și fetele ar trebui să se îmbrace decent în școli. Orice lucru care indică cumva identitatea ta sau ceea ce este destinat să șocheze sau să iasă în evidență, nu are loc în școală”, a concluzionat președintele Emmanuel Macron, potrivit Remix News.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dacian Cioloș, liderul grupului europarlamentar Renew Europe – al președintelui francez Macron – a spus că a votat raportul Matic pentru că el susține „creștinește” toate persoanele din România, „indiferent de orientarea lor sexuală, de credințele personale sau de afilierile politice”.

Cioloș susține că raportul Matic nu ar prevede că bărbații pot naște, în ciuda textului rezoluției care afirmă negru pe alb, cu totul altceva.

Liderul USRPLUS consideră că el, prin politica sa, apără „viitoarele generații de femei de  supunere și umilință”. – citește AICI continuarea.

Citește și:  Mihai Neamțu: Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Oare n-ar fi mai bine să începeți dvs experimentul reeducării sexuale a propriilor copii și, după 20 ani, să ne spuneți care-s efectele „benefice” ale propagandei de gen?

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

4 COMENTARII

  1. Macrou nu mai pupă un nou mandat și din această cauză vrea să ne spună că lui îi plac femeile,chiar foarte bine stafidite.el nu este un,,cur-cubeu”el luptă pentru foarte binele franțujilor dar cam la relanti și prea târziu.vrea să lanseze o perdea de fum cum că el este împotriva poponarilor,fals,se vede de la o poștă orientarea lui spre susținerea islamiștilor și ,,curcubeilor”.în următorii ani dacă nu vin patrioții la putere Franța va deveni califat islamic.

  2. Macronismul este in cădere liberă, partidul a picat la sub 10% la locale. Omul se crede Napoleon sexual să facă marele imperiu european, dar n-a rezolvat nici o problema pentru care a fost ales, in special reașezarea economică a Franței in fața Germaniei imperiale… Așa că fa ce gargară să ia electorat de la dreapta insă nu il mai crede nimeni pe acest Cioloș francez pro-venit din băncile lui Rotschild…

    asta e o dovadă că sexualiștii obsedați ȘTIU că ei sunt o minoritate de nebuni și că majoritatea poporului nu agreează autoritarismul roz mai ales injectat la școala primară.

    Steagul curcubeu ascunde pedo-criminalitatea travestită in ONG-uri civice ingrijorate de eliberarea minorilor de părinți, dacă mă înțelegeți…

  3. solve et coagula tovarase macroou. sunteti in “plan”. ipocrizia si ofertele satanei n-au limite. de aceea NU este si trebuie sa fie NU. LIBERTATEA SI SUVERANITATEA NU SE NEGOCIAZA. NICIODATA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE