News ȘTIRI Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor, despre controalele în civil...

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor, despre controalele în civil ale polițiștilor pentru respectarea regulilor COVID: Ne întoarcem în anii stalinismului

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor,  și-a exprimat rezervele față de decizia autorităților de a trimite polițiști în civil pentru a-i amenda pe cei care nu poartă mască.

Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, Coarnă a spus că „este o decizie luată de niște oameni fără rațiune. Vor să ne facă să ne batem între noi”.

El a mai declarat că a scoate 20% dintre polițiști din zona operativă pentru a-i trimite să filmeze cine nu poartă mască înseamnă a încheia orice bătălie cu infracționalitatea.

„Nu am primit nimic oficial, domnul Vela nu discută, nu încearcă măcar să mimeze dialogul social. Cine vrea să observe în profunzime, vede o falie a conflictelor, să ne reclamăm între noi, ne întoarcem în anii 50, în anii stalinismului, eu să sun nu știu unde că dumneavoastră nu aveți nu știu ce, deci avem un conflict pentru că lor le priește. Noi ne certăm și ei câștigă. Doi, 20% din efective să urmărească ce? Că oamenii nu poartă mască de protecție. Noi avem deficit de 30%, dacă scoatem 20% de polițiști din zona operativă, înseamnă că despre infractori nu mai vorbim”, a spus Coarnă.

„O să ne filmăm, nu o să spun ca proștii, o să ne filmăm noi între noi pe stradă că unul are masca într-o parte sau că unul are mască verde. Este o decizie luată de niște oameni fără rațiune. Vor să ne facă să ne batem între noi”, a mai explicat Dumitru Coarnă.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate