ACTUALITATEDumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor, despre controalele în civil...

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor, despre controalele în civil ale polițiștilor pentru respectarea regulilor COVID: Ne întoarcem în anii stalinismului

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor,  și-a exprimat rezervele față de decizia autorităților de a trimite polițiști în civil pentru a-i amenda pe cei care nu poartă mască.

Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, Coarnă a spus că „este o decizie luată de niște oameni fără rațiune. Vor să ne facă să ne batem între noi”.

El a mai declarat că a scoate 20% dintre polițiști din zona operativă pentru a-i trimite să filmeze cine nu poartă mască înseamnă a încheia orice bătălie cu infracționalitatea.

„Nu am primit nimic oficial, domnul Vela nu discută, nu încearcă măcar să mimeze dialogul social. Cine vrea să observe în profunzime, vede o falie a conflictelor, să ne reclamăm între noi, ne întoarcem în anii 50, în anii stalinismului, eu să sun nu știu unde că dumneavoastră nu aveți nu știu ce, deci avem un conflict pentru că lor le priește. Noi ne certăm și ei câștigă. Doi, 20% din efective să urmărească ce? Că oamenii nu poartă mască de protecție. Noi avem deficit de 30%, dacă scoatem 20% de polițiști din zona operativă, înseamnă că despre infractori nu mai vorbim”, a spus Coarnă.

„O să ne filmăm, nu o să spun ca proștii, o să ne filmăm noi între noi pe stradă că unul are masca într-o parte sau că unul are mască verde. Este o decizie luată de niște oameni fără rațiune. Vor să ne facă să ne batem între noi”, a mai explicat Dumitru Coarnă.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate