miercuri, februarie 1, 2023
ȘTIRIDr. Valeriu Gheorghiță îndeamnă pe alții să-și vaccineze copiii, dar pe ai...

Dr. Valeriu Gheorghiță îndeamnă pe alții să-și vaccineze copiii, dar pe ai săi nu-i vaccinează. Scuza jenantă invocată

Șeful campaniei de vaccinare din România, colonel dr. Valeriu Gheorghiță, a îndemnat părinții să-și vaccineze copiii, având în vedere că pe 26 ianuarie ar urma să înceapă inocularea micuților.

„Din punctul de vedere al ponderii cazurilor internate, aproximativ 1,5% din totalul cazurilor de COVID-19 înregistrate în România au fost raportate la copii din grupa de vârstă 5-11 ani, iar 3% din cazuri la grupa de vârstă 11-14 ani. În valul 4 am observat, paralel cu creșterea numărului de cazuri la toate grupele de vârstă, și o creștere ceva mai mare a cazurilor la tineri și copii, ca urmare a faptului că varianta Delta se răspândește mai ușor. Impactul este semnificativ mai mic decât la populația adultă, dar nu este zero”, a aratat coordonatorul campaniei de vaccinare.

Cu toate că nu ratează nicio ocazie pentru a îndemna părinții să-și vaccineze copiii, dr. Valeriu Gheorghiță nu și-i vaccinează pe ai săi.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a invocat faptul că micuții săi – de șase, respectiv 11 ani – ar fi renunțat momentan, dorind să cedeze vaccinul lor copiilor cu probleme cronice.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Am discutat această problemă cu ei, ei sunt absolut deschiși la acest lucru, însă ceea ce mi-au spus, ținând cont, bineînțeles, de ceea ce le-am explicat, cum funcționează un vaccin și care sunt avantajele, mi-au zis: „Tati, o să așteptăm să dăm prioritate celor care au cea mai mare nevoie în momentul de față”, adică copiilor cu afecțiuni cronice. Ulterior, sigur, vor dori să se vaccineze și îmi doresc chiar să-i vaccinez personal, dacă o să merg într-un cabinet de vaccinare”, a mărturisit Valeriu Gheorghiță la Digi.

Motivul invocat de Gheorghiță este, însă, pueril și nu rezistă unei verificări.  Chiar instituția pe care o conduce colonelul Gheorghiță, CNCAV, a anunțat că până pe 26 ianuarie, în România vor fi disponibile 114.000 de doze de vaccin pentru copii.

Până pe 20 ianuarie, pe platforma de vaccinare a copiilor se înscriseseră doar 2.841 de copii.

Cu siguranță, doze ar fi fost și pentru copiii dr. Gheorghiță. Este ppsibil, însă, ca șeful campaniei de vaccinare din România să fi citit numeroasele studii care arată că noul virus nu are absolut niciun impact asupra copiilor. În SUA, doar 0,03% din cazurile de Covid înregistrate la persoane sub 18 ani au avut ca efect decesul, a arătat Asociația Americană de Pediatrie.

În Anglia, un studiu efectuat pentru primul an al pandemiei a reliefat faptul că mortalitatea la copiii infectați cu Covid a fost de 0,005%.

Recent, un reputat cercetător de la Universitatea MIT din SUA, dr. Stephanie Seneff, a explicat că vaccinarea copiilor împotriva Covid poate avea efecte catastrofale asupra sănătății acestora, inclusiv prin apariția bolilor neurodegenerative grave.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

9 COMENTARII

  1. Acest g… ticalos nemernic de criminal si asasin i… in halat alb da sfaturi altora in schimb el nu respecta sfatul. Culmea absurdului este ca este sustinut de rahatul de general ratat si prost Nicolae Ciuca si cel mai ticalos nemernic de presedinte Claus Iohanis faimosul primar corupt cu 6 case din Sibiu.

  2. S-au cumpărat 100.000 doze de vaccin s-au înscris aprox 3300 de doritori!Personal nu cred că vor fi mai mult de 10.000!Restul vor fi bani aruncați,spălați,etc!Mă abțin să comentez mai mult adaug doar plastic că în istorie în toate situațiile cei care au plătit au fost executanți iar cei de aici sînt absolut toți executanți!!Rămâneți întregi la cap și parafrazez “fiindcă naște-ți copii apărații luptînd/doborîți monștrii vii ce de-un veac de vecii/norii pun pe pământ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate