duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEDr. Tudor Ciuhodaru: Nu poți impune restricții la nesfârșit. Trebuie o strategie....

Dr. Tudor Ciuhodaru: Nu poți impune restricții la nesfârșit. Trebuie o strategie. Dacă nu vom muri de coronavirus, vom muri de foame

Dr. Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iaşi, spune că noua variantă virală Omicron este de multă vreme în circulație. Acesta a menționat câteva măsuri de care oamenii trebuie să țină cont pentru a nu se infecta.

„Omicron este de foarte mult timp în circulație. Sunt câteva reguli simple de care să ținem cont. Evitați contactul cu persoane, evitați aglomerația, mijloaele de transport în comun, aici există risc major de a intra în contact cu persoane infectate. Respectați măsuri de barieră, de protecție, purtatul măștii, spălat pe mâini, vaccinare în contextul unui consimțământ informat.

Nu poți impune restricții la nesfârșit. Trebuie o strategie. Dacă nu vom muri de coronavirus, vom muri de foame”, a declarat Tudor Ciuhodaru, sâmbătă, la Realitatea PLUS.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate