duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEDr. Tudor Ciuhodaru: Nu poți impune restricții la nesfârșit. Trebuie o strategie....

Dr. Tudor Ciuhodaru: Nu poți impune restricții la nesfârșit. Trebuie o strategie. Dacă nu vom muri de coronavirus, vom muri de foame

Dr. Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iaşi, spune că noua variantă virală Omicron este de multă vreme în circulație. Acesta a menționat câteva măsuri de care oamenii trebuie să țină cont pentru a nu se infecta.

„Omicron este de foarte mult timp în circulație. Sunt câteva reguli simple de care să ținem cont. Evitați contactul cu persoane, evitați aglomerația, mijloaele de transport în comun, aici există risc major de a intra în contact cu persoane infectate. Respectați măsuri de barieră, de protecție, purtatul măștii, spălat pe mâini, vaccinare în contextul unui consimțământ informat.

Nu poți impune restricții la nesfârșit. Trebuie o strategie. Dacă nu vom muri de coronavirus, vom muri de foame”, a declarat Tudor Ciuhodaru, sâmbătă, la Realitatea PLUS.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE