ACTUALITATEDr. Streinu-Cercel continuă profețiile: Urmează încă cel puțin încă două valuri de...

Dr. Streinu-Cercel continuă profețiile: Urmează încă cel puțin încă două valuri de aici încolo, cu alte variante

Dr. Adrian Streinu-Cercel, președintele Comisiei de Sănătate a Senatului, crede că vor veni alte două valuri cu alte variante ale virusului.

În opinia lui, masca este singura care ne protejează, bineînţeles, în afară de vaccin.

„Nu este problema dacă vine sau nu al patrulea val, pentru că al patrulea val este în momentul de față în fața noastră. Faptul că Terapie Intensivă au început să se adune pacienții, denotă clar acest lucru. Practic, pacienții care sunt în Terapie Intensivă reprezintă acel procent de 5% de cazuri severe și dacă facem calculul înapoi, o să vedeți câte cazuri sunt în realitate, în spatele acestui procent de 5%, deci a numărului de pacienți care sunt în Terapia Intensivă.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media

Terapiile Intensive încep să fie aglomerate și din păcate, noi funcționăm exact cu același personal pe care l-am avut și în urmă cu 8 luni, și în urmă cu 1 an, și în urmă cu 1 an și 8 luni.

Practic, aici trebuia să facem o mică dezvoltare, în sensul să dăm posibilitatea unor specialități colaterale , să își facă o dezvoltare pe Terapie Intensivă, în așa fel încât să putem face față următoarelor valuri, pentru că noi vorbim acum de valul 4, dar trebuie să fim cât se poate de conștienți că pandemia nu se termină cu valul 4 și urmează încă cel puțin încă două valuri de aici încolo, categoric, cu alte variante.

Atâta timp cât lumea nu înţelege să se vaccineze în aşa fel încât să pună stop propagării acestui virus, virusul pe măsură ce trece de la o persoană la alta, el va căpăta noi valenţe şi va face noi mutaţii, iar alte noi mutaţii vor face apanajul altor valuri. Deci totul depinde de noi”, a spus Adrian Streinu-Cercel, director al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din Bucureşti, la Antena 3.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media

Reamintim că Streinu-Cercel a făcut profeții panicarde și în trecut.

„Într-un prim val al pandemiei, adică în primele 4-5 luni, se pot îmbolnăvi până la 4 milioane de români, iar 2 milioane dintre aceştia vor muri. Oamenii trebuie să ştie că ne aşteptăm la un virus foarte agresiv”, spunea, în iunie 2006, Adrian Streinu-Cercel.

În țară au fost înregistrate câteva sute de mii de decese la păsările contaminate de păsările migratoare. În ţările cele mai afectate, precum Vietnam, Indonezia şi Thailanda, bilanţul se ridica la 87 de morți.

În 2009, Adrian Streinu-Cercel era primul român care se vaccina împotriva gripei porcine şi anunţa un alt nou pericol. Tot în toiul pandemiei de gripă porcină, profesorul îşi consolida o poziţie-cheie în aparatul guvernamental, cea de președinte al „Comisiei de boli infecţioase”. Însă, din 2016 Streinu nu mai are nici calitatea de membru.

În luna ianuarie 2020, la o săptămână după ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii convocase Comitetul de Urgenţă, în faţa ameninţării globale a epidemiei, doctorul Adrian Streinu-Cercel spunea public că ţara noastră este ferită de orice risc. „Focarul este un punctişor pe harta Chinei. Riscul ca virusul să ajungă în România este substanţial redus”, a spus Streinu-Cercel în 27 ianuarie.

O lună mai târziu, pe 26 februarie, în România se confirma primul caz de coronavirus. După o zi, Streinu-Cercel apărea la televizor şi spunea că epidemia e treaba „lumii medicale” şi îi lua peste picior pe cei care erau îngrijoraţi de coronavirus: „Văd că se alertează şi ceilalţi care nu ar trebui”.

Tot atunci, el spunea că „noul virus este de 10 ori mai slab decât virusul gripal”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

 1. …alooo, Procuratura, Justitia română nu se autosesizează in cazul Cercel:

  Art. 404 Cod Penal
  “Comunicarea de informaţii false
  Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”…

 2. PÂNĂ ÎN FEBRUARIE 2023: „TULPINILE” FALSE PE LUNI!
  https://tinyurl.com/y6yyea5h

  Lista tulpinilor pentru 2021 – 2023:
  Delta: iunie 2021
  Epsilon: iulie 2021
  Zeta: august 2021
  Eta: septembrie 2021
  Theta: octombrie 2021
  Iota: noiembrie 2021
  Kappa: decembrie 2021
  Lambda: ianuarie 2022
  Mu: februarie 2022
  Nu: martie 2022
  Ksi: aprilie 2022
  Omicron: mai 2022
  Pi: iunie 2022
  Rho: iulie 2022
  Sigma: august 2022
  Tau: septembrie 2022
  Upsilon: octombrie 2022
  Phi: noiembrie 2022
  Chi: decembrie 2022
  Psi: ianuarie 2023
  Omega: februarie 2023

 3. un sclav santajat de securimea anti-romaneasca. ar trebui bagat la crime impotriva romanilor la cati oameni a ucis cu vaxx-urile promovate de la bigpharma! ASTA NU ESTE MEDIC SI CU ATAT MAI MULT “SPECIALIST”! ASTA ESTE M E N G E L E ! !

 4. Acest psihopat trebuie tradus in justiție pentru terorism de stat, fiind angajat la stat și exercitând functia publică.

  aproape nimic din ce a zis nu s-a adeverit știintific…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...