ȘTIRIDr. Răzvan Constantinescu, celebru pentru criticile aduse narativei oficiale despre Covid, dă...

Dr. Răzvan Constantinescu, celebru pentru criticile aduse narativei oficiale despre Covid, dă de înțeles că a fost amenințat cu moartea

Dr. Răzvan Constantinescu, cunoscutul medic ieșean care a vorbit despre problemele versiunii oficiale a autorităților despre Covid, într-un interviu devenit celebru, dă de înțeles că ar fi fost „avertizat”, printr-un incident stradal petrecut în capitala Moldovei.

Medicul a povestit pe facebook că o dubă a simulat că-l va lovi, evitând contactul în ultima clipă.

„NU MAI AM MULT, DAR, CÂT MAI E, MĂ VOI DISTRA DE MINUNE!

În seara asta, când mă întorceam de la sală, m-a depășit o dubă pe o străduță secundară. Eu mergeam foarte încet pentru că aveam o cotractură proaspătă taman la gamba cu accelerația (sunt bătrân, doamnelor!).
Duba a trecut glonț pe lângă mine, dar, aproape de capătul străzii, a întors brusc și a accelerat în sens opus, către mine. La circa 20 de metri în fața mea, a intrat pe contrasens. Am frânat cât am putut cu piciorul beteag și tancheta mea dragă a stat înfiptă-n asfalt. Duba a revenit în extremis pe banda ei și a băgat claxoane isterice, de ca și cum aș fi greșit eu ceva. Nu am apucat să văd numărul, dar am început să râd. Cineva, acolo sus, mă iubește”, a scris doctorul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...