ACTUALITATE Dr. Răzvan Constantinescu, celebru pentru criticile aduse narativei oficiale despre Covid, dă...

Dr. Răzvan Constantinescu, celebru pentru criticile aduse narativei oficiale despre Covid, dă de înțeles că a fost amenințat cu moartea

Dr. Răzvan Constantinescu, cunoscutul medic ieșean care a vorbit despre problemele versiunii oficiale a autorităților despre Covid, într-un interviu devenit celebru, dă de înțeles că ar fi fost „avertizat”, printr-un incident stradal petrecut în capitala Moldovei.

Medicul a povestit pe facebook că o dubă a simulat că-l va lovi, evitând contactul în ultima clipă.

„NU MAI AM MULT, DAR, CÂT MAI E, MĂ VOI DISTRA DE MINUNE!

În seara asta, când mă întorceam de la sală, m-a depășit o dubă pe o străduță secundară. Eu mergeam foarte încet pentru că aveam o cotractură proaspătă taman la gamba cu accelerația (sunt bătrân, doamnelor!).
Duba a trecut glonț pe lângă mine, dar, aproape de capătul străzii, a întors brusc și a accelerat în sens opus, către mine. La circa 20 de metri în fața mea, a intrat pe contrasens. Am frânat cât am putut cu piciorul beteag și tancheta mea dragă a stat înfiptă-n asfalt. Duba a revenit în extremis pe banda ei și a băgat claxoane isterice, de ca și cum aș fi greșit eu ceva. Nu am apucat să văd numărul, dar am început să râd. Cineva, acolo sus, mă iubește”, a scris doctorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite