ACTUALITATEDr. Alexandru Rafila: Oamenii din România trebuie să se vaccineze indiferent de...

Dr. Alexandru Rafila: Oamenii din România trebuie să se vaccineze indiferent de apartenenţa sau de simpatiile politice

Vaccinarea nu trebuie folosită politic, iar oamenii din România trebuie să se vaccineze indiferent de apartenenţa sau de simpatiile politice, a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, dr. Alexandru Rafila.

Potrivit medicului Rafila- candidat PSD la alegerile parlamentare și reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS)- nu se pune problema ca vaccinurile împotriva coronavirusului „să producă efecte adverse de natură să pună în pericol sănătatea populaţiei”.

„Vaccinarea împotriva infecţiei cu noul coronavirus este cu siguranţă o misiune la care trebuie să participăm cu toţii. Nu trebuie folosită politic, este profund greşită asumarea politică a acestei chestiuni.

Oamenii din România trebuie să se vaccineze indiferent de apartenenţa sau de simpatiile politice, iar debutul campaniei de vaccinare, care trebuie să înceapă, bineînţeles, cu informarea, trebuie să evite gafe cum au fost cele legate de solicitarea listelor cu persoane care doresc să se vaccineze în condiţiile în care nu avem informaţii despre vreun vaccin care să fi fost încă autorizat, a mai spus Rafila, potrivit Agerpres.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...