sâmbătă, iulie 13, 2024
ACTUALITATEDr. Adrian Streinu-Cercel: Există risc mare de infectare în familie. Salutul cu...

Dr. Adrian Streinu-Cercel: Există risc mare de infectare în familie. Salutul cu pumnul trebuie înlocuit cu o simplă înclinare a capului sau cu mâna dusă la piept

Dr. Adrian Streinu- Cercel a avertizat, vineri, că există un risc mare de infectare mai ales în familii, recomandând ca salutul cu pumnul să fie înlocuit cu o simplă înclinare din cap sau cu mâna dusă la piept.

„Rugămintea mea este să vă feriţi cât mai mult să vă contaminaţi între dumneavoastră, inclusiv în familiile dumneavoastră. Există un risc mare, în acest moment, să vă infectaţi în familie”, a spus dr. Adrian Streinu- Cercel, prezent la lansarea campaniei electorale PSD, pe listele căruia candidează la alegerile parlamentare.

Potrivit acestuia, nici salutul cu pumnul nu este indicat, prezentând risc de transmitere a microbilor.

„Mai mult decât atât, aş vrea să vă dau un sfat practic, pentru că eu îmi doresc ca din Senatul României să vin cu lucruri concrete către dumneavoastră. Avem tendinţa să facem un gest simplu, acesta să ne salutăm cu pumnul. După părerea mea este contraindicat”, a explicat  dr.Streinu-Cercel.

Soluția propusă de dr.Streinu-Cercel este ca salutul cu pumnul să fie înlocuit de o simplă înclinare a capului sau de ducerea mâinii la piept.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE