ACTUALITATEDr. Adrian Streinu-Cercel: Există risc mare de infectare în familie. Salutul cu...

Dr. Adrian Streinu-Cercel: Există risc mare de infectare în familie. Salutul cu pumnul trebuie înlocuit cu o simplă înclinare a capului sau cu mâna dusă la piept

Dr. Adrian Streinu- Cercel a avertizat, vineri, că există un risc mare de infectare mai ales în familii, recomandând ca salutul cu pumnul să fie înlocuit cu o simplă înclinare din cap sau cu mâna dusă la piept.

„Rugămintea mea este să vă feriţi cât mai mult să vă contaminaţi între dumneavoastră, inclusiv în familiile dumneavoastră. Există un risc mare, în acest moment, să vă infectaţi în familie”, a spus dr. Adrian Streinu- Cercel, prezent la lansarea campaniei electorale PSD, pe listele căruia candidează la alegerile parlamentare.

Potrivit acestuia, nici salutul cu pumnul nu este indicat, prezentând risc de transmitere a microbilor.

„Mai mult decât atât, aş vrea să vă dau un sfat practic, pentru că eu îmi doresc ca din Senatul României să vin cu lucruri concrete către dumneavoastră. Avem tendinţa să facem un gest simplu, acesta să ne salutăm cu pumnul. După părerea mea este contraindicat”, a explicat  dr.Streinu-Cercel.

Soluția propusă de dr.Streinu-Cercel este ca salutul cu pumnul să fie înlocuit de o simplă înclinare a capului sau de ducerea mâinii la piept.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...