ACTUALITATE Dr. Adrian Streinu-Cercel: Există risc mare de infectare în familie. Salutul cu...

Dr. Adrian Streinu-Cercel: Există risc mare de infectare în familie. Salutul cu pumnul trebuie înlocuit cu o simplă înclinare a capului sau cu mâna dusă la piept

Dr. Adrian Streinu- Cercel a avertizat, vineri, că există un risc mare de infectare mai ales în familii, recomandând ca salutul cu pumnul să fie înlocuit cu o simplă înclinare din cap sau cu mâna dusă la piept.

„Rugămintea mea este să vă feriţi cât mai mult să vă contaminaţi între dumneavoastră, inclusiv în familiile dumneavoastră. Există un risc mare, în acest moment, să vă infectaţi în familie”, a spus dr. Adrian Streinu- Cercel, prezent la lansarea campaniei electorale PSD, pe listele căruia candidează la alegerile parlamentare.

Potrivit acestuia, nici salutul cu pumnul nu este indicat, prezentând risc de transmitere a microbilor.

„Mai mult decât atât, aş vrea să vă dau un sfat practic, pentru că eu îmi doresc ca din Senatul României să vin cu lucruri concrete către dumneavoastră. Avem tendinţa să facem un gest simplu, acesta să ne salutăm cu pumnul. După părerea mea este contraindicat”, a explicat  dr.Streinu-Cercel.

Soluția propusă de dr.Streinu-Cercel este ca salutul cu pumnul să fie înlocuit de o simplă înclinare a capului sau de ducerea mâinii la piept.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate