ACTUALITATEDr. Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului Național Matei Balș: Este clar...

Dr. Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului Național Matei Balș: Este clar pentru toată lumea că pandemia nu a început în 2019, la sfârșit

Dr. Adrian Marinescu, medic infecționist și directorul medical al Institutului Matei Balș din București, a spus că, în opinia sa, pandemia de Covid-19 nu a început la finalul anului 2019, așa cum au anunțat autoritățile din China.

Conform variantei oficiale, pandemia ar fi început în decembrie 2019, în China, la Wuhan.

„Este clar pentru toată lumea că pandemia nu a început în 2019, la sfârșit. Cât de devreme a început? E greu de spus, probabil undeva în decursul anului 2019 au avut diverse cazuri pe care nu le-au recunoscut, ca să nu intrăm în alte teorii. Cred că la un moment dat le-au și ascuns, fără să se gândească că ar putea să fie o pandemie. Dar este clar că au ascuns o problemă de sănătate publică în stilul caracteristic”, a declarat Adrian Marinescu, la conferința despre pandemie și vaccinare, organizat de Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Medicul afirmă că un nou val, mai rău decât Omicron, nu este posibil.

„În medicină nimic nu e sută la sută sigur, dar să te gândești că în toamnă va fi un val mai rău decât Omicron nu cred că este posibil. Virusul suferă mutații în orice moment, eficiența vaccinului va fi mai scăzută, dar va exista o protecție a populației, mai ales că 70-80% dintre persoane au trecut și prin boală”, a specificat directorul medical de la „Matei Balș”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...