joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEDr. Adina Alberts a inițiat o PETIȚIE pentru avizarea Ivermectinei ca tratament...

Dr. Adina Alberts a inițiat o PETIȚIE pentru avizarea Ivermectinei ca tratament pentru covid

Dr. Adina Alberts a inițiat o petiție prin care semnatarii cer autorităților să avizeze folosirea Ivermectinei ca tratament împotriva Covid-19.

Printre argumentele folosite de medic, se află și cel conform căruia „50 milioane de oameni se tratează anual cu Ivermectină. Este utilizată, studiată și folosită de peste 25 de ani… La sute de mii de pacienți (umani) tratați cu Ivermectină până acum, nu credeți că cel puțin dpdv al siguranței administrării, adică al reacțiilor adverse, acest medicament este MULT MAI BINE STUDIAT decât vaccinurile ARN m anticovid actuale?!?”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Ea spune, în continuare, că Ivermectina a fost introdusă în Europa, în studiile clinice din spitale.

Iată petiția integrală semnată până acum peste 2.000 de persoane:

„50 milioane de oameni se tratează anual cu Ivermectină. Este utilizată, studiată și folosită de peste 25 de ani… La sute de mii de pacienți (umani) tratați cu Ivermectină până acum, nu credeți că cel puțin dpdv al siguranței administrării, adică al reacțiilor adverse, acest medicament este MULT MAI BINE STUDIAT decât vaccinurile ARN m anticovid actuale?!?

IVERMECTINA cancerigen?!? Nimic mai fals. Ba este exact invers. “Researchers in Japan and the United States have found that ivermectin, a drug used to kill parasites, suppresses tumour development in epithelial ovarian cancer.” {Cercetători din Japonia și SUA au descoperit că ivermectina, un medicament utilizat pt a distruge paraziții, inhibă dezvoltarea tumorală în carcinomul epitelial ovarian}.

IVERMECTINA produce orbire?!? Este o tâmpenie…. Sunt zeci de medicamente care produc afecțiuni ale vederii, ce pot da în final cecitate, și zac liniștite în rafturile farmaciilor umane, avizate fiind de ANMDM precum și de forurile similare internaționale.

Nu avem niciun motiv să denigrăm această substanță. Studiile încheiate până în acest moment arată rezultate îmbucurătoare vizavi de eficiența Ivermectinei în lupta cu Covid. Sute de alte astfel de studii sunt în derulare în prezent.

Ivermectina a fost deja introdusă în mai multe state ale lumii, și în câteva din Europa, în studiile clinice din spitale. În Franța și în Olanda ivermectina se găseste în farmaciile umane și se elibereaza pe bază de rețetă. Dorim ca Ivermectina să fie introdusă și în spitalele din România, în studii clinice la pacienții COVID, în cel mai scurt timp posibil, având în vedere multiplele studii ale unor medici și cercetători renumiți, care arată că acest medcament este “salvator de vieți”. Dorim ca Ivermectina, comprimate de 3mg, să se găsească și în farmaciile umane din România, pe bază de rețetă eliberată de medici.

Dacă doriți să avem și noi în România, acces cât mai rapid la Ivermectină, vă invit să semnați această petiție..”

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE