joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEDosarele Twitter: Elon Musk a făcut publice documentele care arată cum Twitter...

Dosarele Twitter: Elon Musk a făcut publice documentele care arată cum Twitter a cenzurat în favoarea democraților și a lui Biden

Elon Musk a făcut publice documentele interne ale companiei, care revelează cum angajații companiei au practicat cenzura în favoarea democraților.

Mai mult, așa numitele „Dosarele Twitter” arată cum angajații, pe vremea fostei conduceri, au suprimat știrea despre laptopul lui Hunter Biden înainte de alegerile din 2020.

Practic, cei de la Twitter primeau cereri din partea staff-ului lui Joe Biden pentru a analiza postări. Această practică devenise „rutină”, notează jurnalistul Matt Taibi.

„Oameni obișnuiți și celebrități puteau fi scoși sau analizați la cererea unui partid politic”, menționând totuși că și staff-ul lui Trump de la Casa Albă avea acces la acest mod de operare. Dar, notează Taibi, „sistemul nu a fost echilibrat”, pentru că majoritatea absolută a angajaților erau afiliați, ideologic, democraților și rezultatele au fost pe măsură.

În ceea ce privește știrea cunoscută drept „Laptop-ul lui Hunter Biden”, Twitter a făcut tot ce-a putut ca să o elimine, publicând avertismentul că este „nesigură”. Cei de la Twitter au blocat inclusiv trimiterea ei prin mesaj direct, o procedură care se folosește în cazuri precum pornografia infantilă.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

6 COMENTARII

  1. Când o să pricepeti că nu există “crize” naturale. Ele apar când vor mușchii marilor puteri (care or fi alea?).
    Distrugi zootehnia (vacile) aștepți să scadă prețul untului? În anii ’90 a apărut (brusc?) ideea că untul e mai bun decât margarina (ceea ce e adevărat, așa cum untura e mai bună în anumite limite decât uleiul). Nu pentru că era adevărat, dar în acei ani Danemarca și alte producătoare din “vest” aveau supraproducție și dintr-odată margarina (susținută până atunci de doctori, nutritioniști – ăștia nu sunt doctori) a devenit toxică (până atunci nu era?). Și lumea a înghițit gălușca (cu unt de data asta). Acuma probabil vom avea cremă de greier sau alte insecte, care in natură au de fapt alt rol, dar… cui să-i spui?

  2. Tov Jukov, pachetul de unt și altele s-au scumpit din cauza celor care îi susțin din umbră pe democrați. Poate îți faci timp să te documentezi. Asemenea!

  3. Lasati-o balta,tovarasi jumatati de patrioti,asta credeti ca intereseaza potentialii cititori ai dvs cand pachetul de unt care saptamana trecuta costa 12 lei,acum costa 16 lei ,litrul de ulei urca neabatut catre 20 lei litrul in timp ce poporul de soferi ai cotetelor pe 4 roti luate din rematurile Reichului sunt amagiti cu motorina mai ieftina cu 10-20 de bani.Poate va faceti timp sa scrieti si despre realitatile dn pasalacul romanesc.Numai bine.

    • Untul s-a scumpit din pricina creșterii prețului la energie și combustibili. Prețul ăstora a fost crescut printr-o implementare de manual a ideologiei neo-marxiste. Un exemplu e „urgența climatică” în numele căreia se dezechilibrează grav, prin legislație, taxare, șamd, piața de energie și combustibili. „Urgența climatică” este produsă și susținută puternic și de democrații din State.

      Deci untul s-a scumpit și din pricina democraților. QED.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE