sâmbătă, februarie 4, 2023
ACTUALITATEDonald Trump: Voi continua să lupt alături de voi! | Primele declarații...

Donald Trump: Voi continua să lupt alături de voi! | Primele declarații publice ale fostului președinte american

Duminică seară, fostul președintele Donald Trump a vorbit  în cadrul Conferinței Acțiunii Politice Conservatoare (Conservative Political Action Conference – CPAC), ocazie cu care a lămurit câteva aspecte intens discutate în spațiul public legate de persoana sa și de viitorul politicii conservatoare în Statele Unite ale Americii, conform Fox News.

În primul său discurs oficial de după predarea mandatului, fostul președinte Donald Trump a criticat administrația condusă de președintele democrat Joe Biden și vicepreședintele Kamala Harris, numind începutul mandatului ca fiind „cea mai dezastroasă primă lună a unui președinte în istoira modernă”. Acesta a completat, spunând că actuala conducere este „anti-meserii, anti-familie, anti-granițe, anti-energie, anti-femei și anti-știință”.

„Doar câteva săptâmâni i-au trebuit noii administrații pentru a întoarce realizările fără precedent într-un dezastru umanitar și de securitate națională. Într-o lună scurtă, am trecut de la «America pe primul loc», la «America pe ultimul loc».”, a declarat liderul republican.

Fostul președinte a precizat, mai apoi, că nu își va deschide un partid nou, pentru a nu diviza votanții republicani.

„Nu vom deschide partide noi. Avem Partidul Republican. Va fi unit și mai puternic ca înainte. (…) Au fost știri false, nu voi iniția un partid nou. N-ar fi asta «genial»? Să deschidem partide noi, să ne divizăm votanții și să nu câștigăm niciodată. Nu, nu suntem interesați de așa ceva.”, a clarificat Donald Trump.

Într-un sondaj realizat în cadrul CPAC, cursa internă a Partidului Republican pare a fi câștigată cu ușurință de Donald Trump, cu 55% din voturi, urmat de Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, ce are abia 21%. În legătură cu drumul spre alegerile din 2024, Donald Trump și-a declarat susținerea necontenită pentru valorile conservatoare și libertatea de exprimare.

„Pentru următorii patru ani, curajoșii republicani din această cameră vor fi inima efortului de opoziție împotriva radicalilor democrați, știrilor false și cultura lor toxică de anulare [cancel culture]. Și vreau să vă asigur că voi continua să lupt alături de voi!”, a precizat Trump.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Este foarte bine ca Presedintele (chiar daca se neaga acest lucru, dar domnul Donald Trump a castigat alegerile, asa ca pentru mine este Presedinte) Donald Trump continua lupta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate