marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATEDonald Trump și-a lansat platforma sa de social media: „Truth Social”. Este...

Donald Trump și-a lansat platforma sa de social media: „Truth Social”. Este disponibilă doar în SUA momentan

Fostul președinte american Donald Trump și-a lansat duminică seara propria aplicație, „Truth Social”, revenind astfel în spațiul online, după interzicerea sa de pe Twitter, Facebook și YouTube de acum un an, relatează Reuters.

Donald Trump a lansat „Truth social”, propria sa rețea de socializare. Fostul președinte american a fost blocat pe Facebook și Twitter - Radio Impuls

Momentan, aplicația este disponibilă doar în Statele Unite ale Americii și doar pentru Apple iPhone (App Store). În curând va fi disponibilă unui public mai larg. „Truth Social” a fost prezentată de Donald Trump ca o alternativă la Facebook, Twitter sau YouTube.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Platforma permite utilizatorilor să posteze și să împărtășească un „adevăr” în același mod în care ar posta un mesaj pe Twitter. Utilizatorii aleg pe cine urmăresc, iar fluxul este un amestec de postări individuale și știri. Utilizatorii vor fi alertați dacă cineva îi menționează sau începe să îi urmărească.

Donald Trump — Latest News and Updates | Market Realist

Mulți utilizatori s-au plâns însă fie că au avut probleme la înregistrarea unui cont, fie că au fost adăugați pe o listă de așteptare cu mesajul: „Din cauza cererii masive, v-am plasat pe lista noastră de așteptare”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Condus de fostul congresman republican Devin Nunes, Trump Media & Technology Group, compania din spatele Truth Social, se alătură unui portofoliu în creștere de companii de tehnologie care se poziționează ca promotori ai libertății de exprimare și speră să atragă utilizatorii care simt că opiniile lor sunt suprimate pe platformele principale.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE