ACTUALITATEDonald Trump percepe chirie pentru cazarea agenților serviciilor secrete care îl păzesc...

Donald Trump percepe chirie pentru cazarea agenților serviciilor secrete care îl păzesc la reședința din Mar-a-Lago

Donald Trump, președintele SUA între 2017 și 2021, a taxat Serviciul Secret cu peste 40.000 de dolari în această primăvară pentru camerele de la reședința sa din Mar-a-Lago folosite de agenții care îi asigură paza tot lui.

Facturile arată că Donald Trump a perceput 396,15 dolari pe cameră începând cu 20 ianuarie, ziua în care a părăsit Casa Albă și a plecat la reședința sa din Palm Beach, Florida. Aceste taxe, plătite într-un final de contribuabili americani, au continuat până cel puțin la 30 aprilie, potrivit înregistrărilor cheltuielilor, pentru un total de 40.011 dolari.

Sumele erau pentru o singură cameră folosită ca spațiu de lucru și de depozitare de agenții Serviciului Secret.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

De asemenea, în timpul mandatului de președinte, Donald Trump a taxat guvernul SUA cu peste 2,5 milioane de dolari pe camere folosite de agenții Serviciului Secret, cerând tot 396,15 dolari pe cameră.

Joe Biden a procedat similar în timpul mandatului de vicepreședinte

Un alt exemplu este chiar președintele în funcție, Joe Biden. În timp ce era vicepreședinte, Biden a taxat Secret Service cu 2.200 de dolari pe lună pentru a folosi o cabană pe proprietatea sa din Delaware. În total, Biden a primit 171.600 de dolari între 2011 și 2017.

Din data de 20 ianuarie 2021, de când a devenit președinte, Biden nu a mai perceput chirie pentru Serviciul Secret, precizează TheWashingtonPost.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT