ACTUALITATEDonald Trump percepe chirie pentru cazarea agenților serviciilor secrete care îl păzesc...

Donald Trump percepe chirie pentru cazarea agenților serviciilor secrete care îl păzesc la reședința din Mar-a-Lago

Donald Trump, președintele SUA între 2017 și 2021, a taxat Serviciul Secret cu peste 40.000 de dolari în această primăvară pentru camerele de la reședința sa din Mar-a-Lago folosite de agenții care îi asigură paza tot lui.

Facturile arată că Donald Trump a perceput 396,15 dolari pe cameră începând cu 20 ianuarie, ziua în care a părăsit Casa Albă și a plecat la reședința sa din Palm Beach, Florida. Aceste taxe, plătite într-un final de contribuabili americani, au continuat până cel puțin la 30 aprilie, potrivit înregistrărilor cheltuielilor, pentru un total de 40.011 dolari.

Sumele erau pentru o singură cameră folosită ca spațiu de lucru și de depozitare de agenții Serviciului Secret.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

De asemenea, în timpul mandatului de președinte, Donald Trump a taxat guvernul SUA cu peste 2,5 milioane de dolari pe camere folosite de agenții Serviciului Secret, cerând tot 396,15 dolari pe cameră.

Joe Biden a procedat similar în timpul mandatului de vicepreședinte

Un alt exemplu este chiar președintele în funcție, Joe Biden. În timp ce era vicepreședinte, Biden a taxat Secret Service cu 2.200 de dolari pe lună pentru a folosi o cabană pe proprietatea sa din Delaware. În total, Biden a primit 171.600 de dolari între 2011 și 2017.

Din data de 20 ianuarie 2021, de când a devenit președinte, Biden nu a mai perceput chirie pentru Serviciul Secret, precizează TheWashingtonPost.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...