ACTUALITATEDonald Trump: Partidul Republican nu poate fi niciodată respectat sau puternic cu...

Donald Trump: Partidul Republican nu poate fi niciodată respectat sau puternic cu „lideri” politici precum senatorul Mitch McConnell la cârma sa

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a emis o declarație în semn de respingere adresată senatorului Mitch McConnell, numindu-l un politician interesant numai de afaceri, cu „politici de status quo” și „un om politic slab, dur, trist și fără zâmbet”.

Aceste declarații dure vin după ce domnul McConnell a scris un editorial pentru Wall Street Journal luni dimineața despre gândurile sale cu privire la evenimentele din 6 ianuarie și din timpul proceselor de acuzare (impeachment) adresate fostului președinte.

„Partidul Republican nu poate fi niciodată respectat sau puternic cu «lideri» politici precum senatorul Mitch McConnell la cârma sa. Dedicarea obișnuită pentru afaceri, politicile de status quo, împreună cu lipsa de viziune politică, înțelepciune, pricepere și personalitate l-au dus pe McConnell rapid de la Liderul Majorității la Liderul Minorității și nu va decât mai rău de acum înainte.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

(…) A fost un dezastru complet în Georgia, precum și în alte state cheie. McConnell nu a făcut nimic și nu va face niciodată ce trebuie făcut pentru a asigura un sistem electoral corect și just în viitor. Nu are capacitatea necesară, nu a avut-o niciodată și nu o va avea nicicând.”, a declarat Donald Trump, conform Breitbart.com.

Totodată, fostul președinte a declarat că „a primit cele mai multe voturi pentru un președinte în funcție din istorie, cu aproape 75.000.000”, concluzionând cu un îndemn: „Acesta este un moment important pentru țara noastră și nu avem voie să îl lăsăm să treacă, folosind lideri de liga a treia să ne dicteze viitorul!”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...