miercuri, decembrie 6, 2023
ACTUALITATEDonald Trump, la dezbaterea electorală: Trebuie să deshidem țara și școlile, tratamentul...

Donald Trump, la dezbaterea electorală: Trebuie să deshidem țara și școlile, tratamentul nu poate fi mai rău decât boala / Biden e adeptul plexiglas-ului

Unul dintre punctele importante ale celei de-a doua dezbateri televizate dintre Donald Trump și Joe Biden a fost problema lockdown-ului (carantină totală).

Președintele SUA a susținut nevoia deschiderii țării și a școlilor, cu protejarea celor în vârstă și a celor vulnerabili, în timp ce oponentul său democrat apără ideea închiderii și a măsurilor binecunoscute și la noi: distanțarea socială și despărțitoarele de plexiglas.

Iată dialogul dintre cei doi pe acest subiect:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„ Nu, nu o să ne închidem. O să deschidem școlile. Rata de transmisie (a virusului) către profesori este foarte mică. Dar vreau să deschidem școlile. Trebuie să deschidem țara. Nu o să avem o țară (în acest ritm). Nu puteți face asta. Nu putem ține țara închisă. Este o țară mare cu o economie mare. Oamenii își pierd locurile de muncă. Se sinucid. A crescut depresia, alcoolul, consumul de droguri, la un nivel nemaivăzut până acum.
Au crescut abuzurile. Trebuie să deschidem țara. Am spus-o des, tratamentul nu poate fi mai rău decât boala și exact asta se întâmplă acum. Și el (Joe Biden) vrea s-o închidă. O să închidă țara dacă o persoană din masiva noastră birocrație spune că ar trebui s-o închidem”, a spus Trump.

În replică, Joe Biden a spus că e nevoie de distanțare socială și de distanțatoare de plexiglas în restaurante.

„Ar trebui să fim în stare să mergem și să mestecăm gumă în același timp. Ar trebui să redeschidem în siguranță, dar au resursele pentru a se deschide? Ar trebui să poți asigura distanțare socială, dacă vrei să deschizi o afacere. Dacă vrei să deschizi un restaurant, trebuie să ai plexiglas pentru ca oamenii să nu se infecteze unii pe alții. Trebuie să fim într-o poziție în care să testezi rapid și să știi dacă persoana este chiar infectată. Și apropo, profesori care vă uitați, nu mulți dintre voi vor muri, așa că nu vă faceți griji”, a răspuns Biden.

Președintele Trump a replicat că distanțatoarele de plexiglas costă foarte mult și deja există implementat sistemul propus de Biden în statul New York, cu rezultate catastrofale.

„Vorbim de plexiglas, sunt restaurante care au și mor. Sunt întreprinderi care nu au niciun ban. Costă foarte mult să pui plexiglas. Adică, o să stai într-un cub înfășurat în plastic. Mor afacerile Joe, nu le poți face asta oamenilor. Uitați-vă ce se întâmplă la New York, orașul meu fantastic. L-am iubit, era vibrant, dar acum e pe moarte, toată lumea pleacă de la New York”, a declarat candidatul Republican.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate