joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEDonald Trump, despre situația școlilor în SUA: Nu ai voie să...

Donald Trump, despre situația școlilor în SUA: Nu ai voie să predai Biblia dar îi poți învăța pe copii că bărbații pot să rămână însărcinați | VIDEO

Fostul președinte american, Donald Trump, a spus că sistemul școlar din această țară a fost stricat de către stângiști, exemplificând cu faptul că în clase se predau aberații conform cărora bărbații pot rămâne însărcinați, în timp ce rugăciunea este interzisă.

„Rugăciunea la școală este interzisă, dar spectacolele cu travestiți sunt permise”, s-a plâns Trump.

„Nu poți să predai Biblia, dar îi poți învăța pe copii că America este rea și că bărbații sunt capabili să rămână însărcinați”, a continuat el.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Trump a făcut aceste afirmații în timpul Conferinței de Acțiune Politică Conservatoare (CPAC) ce a avut loc în aceste zile în Texas.

Fostul președinte se referă la faptul că în ultimii ani, ideologia LGBT a pătruns puternic în școli, iar așa numitele „ore de poveste cu travestiți” sunt tot mai frecvente în sălile de clasă. Mai precis, bărbați îmbrăcați în femei și machiați ostentativ le citesc copiilor, inclusiv de vârste preșcolare.

Acest gen de intruziune în viața copiilor a fost sancționat de părinții din tot mai multe școli din Statele Unite.

De asemenea, companii cu produse pentru copii precum Disney, dar și comunități religioase protestante, au adoptat travestiții ca „valoare” de promovat în fața copiilor.

Și Uniunea Europeană alocă – din banii europenilor – sute de mii de euro pentru „cursuri cu travestiți” pentru tineret.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE