ACTUALITATEDonald Trump, declarații: Libertatea de exprimare este sub atac ca niciodată până...

Donald Trump, declarații: Libertatea de exprimare este sub atac ca niciodată până acum. Este timpul ca națiunea noastră să se vindece, e timpul pentru pace și calm

Președintele în exercițiu al Statelor Unite, Donald Trump, a declarat azi că libertatea de exprimare este sub un atac precum  nu a fost niciodată până acum, referindu-se, fără îndoială, la cenzurarea sa de pe rețelele Twitter și Facebook.

El a condamnat incidentele de la Capitoliu de săptămâna trecută și a reiterat că fundațiile mandatului său au fost legea și ordinea.

„Libertatea de exprimare este sub atac ca niciodată până acum. Al 25-lea amendament nu constituie un pericol pentru mine, dar se va întoarce să hăituiască administrația Joe Biden, precum zice și expresia: „Fii atent ce-ți dorești…”.

Procedura de suspendare este o continuare a celei mai mari și vicioase vânători de vrăjitoare din istoria țării noastre și cauzează mari diviziuni, durere și furie, într-o proporție mai mare decât oamenii înțeleg și este foarte periculoasă pentru Statele Unite în acest moment.

Milioane dintre concetățenii noștri au privit cum o gloată a luat cu asalt Capitoliul. Așa cum am repetat pe parcursul mandatului meu, noi credem în respectarea istoriei și tradițiilor americane, nu în dărâmarea lor. Noi credem în statul de drept, nu în violență sau revolte.

Este timpul ca națiunea noastră să se vindece, e timpul pentru pace și calm, respect pentru lege și pentru cei care o pun aplicare, acestea sunt fundațiile MAGA. Suntem o națiune a legii și a ordinii”, a spus el în timp ce a vizitat o secțiune a zidului de pe granița de sud cu Mexicul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate