miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEDonald Trump: Dacă nu voi fi ales, va fi un măcel pentru...

Donald Trump: Dacă nu voi fi ales, va fi un măcel pentru industria auto a țării

Donald Trump, candidatul republican la alegerile americane din noiembrie, a calificat scrutinul drept un punct de cotitură în istoria țării, afirmând că va fi „măcel” pentru economia americană dacă nu va fi ales în fața actualului președinte democrat Joe Biden, informează AFP, conform news.

„5 noiembrie va fi cea mai importantă dată din istoria țării noastre”, a declarat Donald Trump la un miting al partidului la Vandalia, în Ohio (nord), la patru zile după ce a obținut învestitura republicană, la fel ca și președintele Biden în tabăra democrată.

Descriind victoria sa în alegerile primare republicane ca fiind “cea mai rapidă din toate timpurile”, el a subliniat că aceasta a însemnat, de asemenea, o așteptare de peste șapte luni înainte de partida retur al alegerilor din 2020. “Este o eternitate atunci când ai oameni incompetenți care conduc țara și o duc la pierzanie”, a spus el.

„Dacă nu voi fi ales, va fi un măcel pentru țară”, a declarat Donald Trump, referindu-se aparent la o deteriorare a situației economice în acest caz. El tocmai deplânsese amenințările la adresa industriei auto americane, despre care a spus că ar fi „cea mai mică dintre grijile” Statelor Unite dacă Joe Biden ar fi reales.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE