miercuri, iulie 24, 2024
ACTUALITATEDonald Trump: Aveți un președinte care este imunizat și care nu trebuie...

Donald Trump: Aveți un președinte care este imunizat și care nu trebuie să se ascundă în subsolul casei

Președintele american Donald Trump a spus, duminică, că este imunizat împotriva coronavirusului, anunțul fiind făcut la o zi după ce medicul său a comunicat oficial că nu mai există riscul ca președintele să transmită virusul, informează AFP, Reuters şi dpa, citate de Agerpres.

“Aveţi un preşedinte care este imunizat (…). Aveţi astăzi un preşedinte care nu are nevoie să se ascundă în subsolul casei sale precum adversarul său”, a declarat Donald Trump în timpul unui interviu telefonic pentru Fox News.

Mai mult, în timpul interviului, Trump a sugerat că adversarul său democrat, Joe Biden, ar putea fi bolnav.

“Dacă vă uitaţi la Joe, el tuşea teribil sâmbătă… Nu ştiu ce vrea să însemne asta, însă presa nu a vorbit mult despre acest lucru”, a adăugat Trump.

Potrivit sursei citate, problema imunităţii în faţa COVID-19 rămâne înconjurată de numeroase necunoscute, cum ar fi durata unei eventuale imunizări, fapt recunoscut și de președintele Trump.

“Se pare că sunt imunizat, pentru, nu ştiu, poate că pentru o perioadă lungă, poate pentru o perioadă scurtă, poate pe viaţă. Nimeni nu ştie exact, însă eu sunt imunizat”, a spus Trump.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE