ACTUALITATEDonald Trump: Aveți un președinte care este imunizat și care nu trebuie...

Donald Trump: Aveți un președinte care este imunizat și care nu trebuie să se ascundă în subsolul casei

Președintele american Donald Trump a spus, duminică, că este imunizat împotriva coronavirusului, anunțul fiind făcut la o zi după ce medicul său a comunicat oficial că nu mai există riscul ca președintele să transmită virusul, informează AFP, Reuters şi dpa, citate de Agerpres.

“Aveţi un preşedinte care este imunizat (…). Aveţi astăzi un preşedinte care nu are nevoie să se ascundă în subsolul casei sale precum adversarul său”, a declarat Donald Trump în timpul unui interviu telefonic pentru Fox News.

Mai mult, în timpul interviului, Trump a sugerat că adversarul său democrat, Joe Biden, ar putea fi bolnav.

“Dacă vă uitaţi la Joe, el tuşea teribil sâmbătă… Nu ştiu ce vrea să însemne asta, însă presa nu a vorbit mult despre acest lucru”, a adăugat Trump.

Potrivit sursei citate, problema imunităţii în faţa COVID-19 rămâne înconjurată de numeroase necunoscute, cum ar fi durata unei eventuale imunizări, fapt recunoscut și de președintele Trump.

“Se pare că sunt imunizat, pentru, nu ştiu, poate că pentru o perioadă lungă, poate pentru o perioadă scurtă, poate pe viaţă. Nimeni nu ştie exact, însă eu sunt imunizat”, a spus Trump.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate