News ȘTIRI Donald Trump: Aveți un președinte care este imunizat și care nu trebuie...

Donald Trump: Aveți un președinte care este imunizat și care nu trebuie să se ascundă în subsolul casei

Președintele american Donald Trump a spus, duminică, că este imunizat împotriva coronavirusului, anunțul fiind făcut la o zi după ce medicul său a comunicat oficial că nu mai există riscul ca președintele să transmită virusul, informează AFP, Reuters şi dpa, citate de Agerpres.

„Aveţi un preşedinte care este imunizat (…). Aveţi astăzi un preşedinte care nu are nevoie să se ascundă în subsolul casei sale precum adversarul său”, a declarat Donald Trump în timpul unui interviu telefonic pentru Fox News.

Mai mult, în timpul interviului, Trump a sugerat că adversarul său democrat, Joe Biden, ar putea fi bolnav.

„Dacă vă uitaţi la Joe, el tuşea teribil sâmbătă… Nu ştiu ce vrea să însemne asta, însă presa nu a vorbit mult despre acest lucru”, a adăugat Trump.

Potrivit sursei citate, problema imunităţii în faţa COVID-19 rămâne înconjurată de numeroase necunoscute, cum ar fi durata unei eventuale imunizări, fapt recunoscut și de președintele Trump.

„Se pare că sunt imunizat, pentru, nu ştiu, poate că pentru o perioadă lungă, poate pentru o perioadă scurtă, poate pe viaţă. Nimeni nu ştie exact, însă eu sunt imunizat”, a spus Trump.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate