miercuri, aprilie 17, 2024
ȘTIRIDoi jurnaliști argumentează că scandalul pe tema „legilor securității” este bătălia pentru...

Doi jurnaliști argumentează că scandalul pe tema „legilor securității” este bătălia pentru putere în „budoarele serviciilor” înainte de alegerile prezidențiale din 2024. Marii pierdanți: Iohannis și Koveși

Jurnalistul Andrei Bădin crede toată discuția privind pachetul de legi ale Securității este de fapt un joc între diferitele grupuri de putere ale serviciilor, înainte de alegerile din 2024.

El a comentat, astfel, felul în care acest pachet de legi a fost „scurs” în presă și felul în care a reacționat apoi președintele Klaus Iohannis.

Într-un articol publicat pe Flux24, Bădin amintește că o astfel de bătălie s-a dus și înainte de alegerile din 2014.

„Scos din weekendul permanent în care trăiește, președintele Klaus Iohannis s-a răstit la cel care,„știm noi cine”, a transmis drafturile legilor securității în media. Nu a spus cine, dar acces la documentele respective au cei din servicii, plus cei de la vârful ministerelor de forță (Apărare și Interne). Pe domnul Bode nu îl pot bănui, dar mai este unul, partener de șprițuri în casele conspirative ale SRI, intim al vacanțelor scumpe ale generalului Florian Coldea plătite de fugarul Sebi din contractele binecuvântate din Pădure.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De fapt avem de-a face cu bătălia dură pentru Putere în budoarele serviciilor care se duce întotdeauna înainte de instaurarea noului Stăpân. Succesiunea întotdeauna duce la războaie pe față și, mai ales, în culise. Retrăim la o altă scară bineînțeles momentul 2013-2014 când zăngăneau cătușele și domnul amintit mai sus cânta „La Chilia în Port”, varianta Statul de Drept, cu Prea Curata Doamnă Koveși care își admira gențile Louis Vuitton făcute cadou de Elena și combinatorul Cocoș pe care apoi fiind foarte „recunoscătoare” i-a legat. 

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Și „filiera media” de atunci este cea de acum: tot băieții și fetele de pe canapeaua înstelatului Coldea și din solda „fermecătoarei” Anaconda, care brusc au „descoperit” Statul Paralel care pe vremuri le plătea solde consistente…

Se joacă cu dosarele și pistoalele pe masă. Bani, afaceri, România… Și încă un prizonier la Cotroceni pentru 10 ani, care evident va fi „cel mai informat din țară” și la final va fi curățat ca și precedenții.

„Patria a priori!”. Popcorn și Coca Cola, va fi un thriller sângeros! Ca în orice război între mafioți!”, a scris Bădin.

La o concluzie asemănătoare a ajuns și Bogdan Tiberiu Iacob. Jurnalistul a analizat reacțiile și felul în care a apărut acest scandal, considerând că marii pierdanți în urma acestuia sunt Klaus Iohannis și Laura Codruța Koveși.

Întreaga analiză din Inpolitics, aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE