ACTUALITATEDocumentarul „Importanța religiei” difuzat în premieră, pe 14 decembrie, la Trinitas TV

Documentarul „Importanța religiei” difuzat în premieră, pe 14 decembrie, la Trinitas TV

Un documentar despre necesitatea dialogului interconfesional va avea premiera luni, 14 decembrie, la Trinitas TV.

Teologi creștini din mai multe confesiuni, dar și teologi aparținând altor religii, vor discuta despre necesitatea credinței în vremurile tulburi pe care le traversăm.

În regia lui Mihai Vișinescu, documentarul „Importanța religiei” este sprijinit de Primăria Sectorul 1 și de Institutul Cultural Român.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...