joi, martie 28, 2024
ȘTIRIDoctor francez, întrebare gravă: Vaccinarea cu vaccinul Pfizer crește riscul infectării și...

Doctor francez, întrebare gravă: Vaccinarea cu vaccinul Pfizer crește riscul infectării și al decesului?

Țările cu ratele cele mai mari de vaccinare, până în prezent, sunt și cele care au cunoscut o accelerare puternică a epidemiei – cu cifre ale infectărilor care au crescut exponențial -, potrivit datelor furnizate de OMS, scrie dr. Gerard Delepine pentru France Soir.

Israelul, considerat stat-fruntaș în lupta anti-covid, a vaccinat începând cu 20 decembrie peste 20% dintre cetățeni, aproximativ 2 milioane de israelieni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dar, de la acea dată, conform cifrelor OMS, numărul zilnic de contaminări și decese atribuite Covid-19 a explodat. Astfel, contaminările zilnice au trecut de la 2.792 de cazuri pe 20 decembrie, la 9.416 pe 15 ianuarie.

Sursa: Smartradio.ro

Iar mortalitatea zilnică a crescut de la 16 decese pe 20 decembrie, la 50 pe 15 ianuarie.

În Marea Britanie, campania de vaccinare a început pe 8 decembrie, cu vaccinul dezvoltat de Pfizer/BioNTech.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Mortalitatea s-a triplat (516 decese pe 11 decembrie, 1.564 pe 14 ianuarie 2021) depășind cu 27% rata observată în martie-aprilie 2020 (vârf maxim – 1.224 pe 22 aprilie 2020), scrie sursa citată.

Sursa foto: Smartradio.ro

Aceste creșteri considerabile și simultane ale incidenței zilnice de contaminare și deces, după debutul campaniei de vaccinare, sunt foarte îngrijorătoare și confirmă faptul că autorizațiile de introducere pe piață pentru vaccinuri au fost premature.

Situația pare confirmată și de cazul Franței. Aici, dimpotrivă, vaccinările au mers încet, iar numărul de cazuri noi cât și numărul de decese zilnice au rămas stabile în această perioadă și la un nivel mult mai mic (pe milion de locuitori) față de ​​țările care au avut o campanie de vaccinare puternică.

Sursa foto: Smartradio.ro

 

 

 

 

 

 

 

„Recomandarea oricărui tratament sau vaccin trebuie să se bazeze pe o evaluare a raportului beneficiu / risc.

Argumentul civic (ne vaccinăm pentru a-i proteja pe ceilalți) este irelevant, deoarece este departe de a fi demonstrat că vaccinul este capabil să prevină sau să încetinească transmiterea virală. În stadiul actual al cunoștințelor, vaccinarea persoanelor în vârstă, cu factori de risc (grupul pentru care un vaccin eficient și sigur ar putea fi util) nu a fost evaluată corespunzător, deoarece studiile refuză includerea acestora”, se încheie articolul din France Noir.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE