sâmbătă, decembrie 9, 2023
ACTUALITATEDivizia unicorn: soldații LGBT care s-au înrolat în armata Ucrainei au plecat...

Divizia unicorn: soldații LGBT care s-au înrolat în armata Ucrainei au plecat la război împotriva Rusiei

Soldații LGBT care s-au înrolat în armata Ucrainei pentru a lupta împotriva invaziei rusești poartă pe uniforme un simbol distinctiv: un inorog (unicorn), scrie Reuters.

Agenția Reuters prezintă povestea a doi dintre acești soldați, Oleksandr Juhan și Antonin(a) Romanov(a) (foto jos), care tocmai au plecat la luptă într-un stagiu de trei luni. Oleksandr și Antonin(a) formează un cuplu.

Deși amândoi sunt bărbați, din punct de vedere biologic, ambii se consideră non-binari și doresc să fie apelați cu „ea”, precizează sursa citată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ei s-au înrolat în forțele armate ale Ucrainei după la începutul războiului s-au ascuns în baie pentru câteva zile.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Îmi amintesc că de la un anumit punct încolo a devenit evident că aveam doar trei opțiuni la dispoziție: fie să ne ascundem într-un adăpost antiaerian, să fugim și să scăpăm sau să ne înrolăm în Apărarea Teritorială (ca voluntari). Am ales a treia opțiune”, a povestit Romanova.

Ei spun că au fost primiți bine de colegii lor.

„Nu a fost nicio agresiune, nicio intimidare…A fost puțin neobișnuit pentru ceilalți. Dar, odată cu timpul, camarazii au început să mă strige Antonina, ba chiar unii au folosit și pronumele ea”, a spus Romanov(a).

Chiar dacă comandanții au explicat că nu tolerează homofobia, Oleksandr Juhan se teme de altceva: că în cazul în care va muri, mama sa îl va îngropa creștinește.

„Sunt îngrijorat că în cazul în care voi muri în acest război, nu-i vor permite Antoninei să mă îngroape așa cum doresc. Ei o să-i permită mamei să mă înmormânteze cu preotul care va citi rugăciuni prostești…Dar eu sunt ateu și nu vreau asta”, a spus Juhan.

De ce inorogul simbolul acestor soldați? Activiștii LGBT au dorit să contrazică pe cei care afirmau că nu există soldați LGBT, alegând ca simbol un animal mitologic.

Sursa foto: Reuters

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

4 COMENTARII

    • Îți dai seama, dacă pune Ivan gheara pe ei, distracție.Nu neapărat pentru că ar clocoti de morală creștină, ci dimpotrivă. Și mai sunt câțiva cu o privire mai oblică pe acolo, akhbariști cam stătuți, fericire pe capul lor.În lipsă de capre, găini și altele, ăștia sunt premium.Vai de mama lor.Păcat de ei, nimeni nu ajunge așa fără concursul vreunei brute alcoolice pe post de tată sau tată surogat ori a vreunui unchi cu privirea piezișă sau a unui văr mai mare sau”prieten” care îl “inițiază”.Fiecare dintre ei are o tragedie în spate însă vinovați sunt cei care le monetizează aberația pretinzând c-o fac pentru ajutorul lor,excluzându-i din rândul oamenilor într-o bulă a lor unde dispare orice speranță de revenire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE