luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEDisperarea unei sportive, care a fost interzisă, apoi admisă, apoi iar interzisă...

Disperarea unei sportive, care a fost interzisă, apoi admisă, apoi iar interzisă de la Jocurile Olimpice de iarnă 2022 din cauza testelor anti-Covid: Nu mai cred în nimic, nici în teste, nici în Jocuri

Sportiva poloneză Natalia Maliszewska, care ar fi trebuit să concureze în proba de short track la Jocurile Olimpice de la Beijing, și-a exprimat disperarea după ce organizatorii i-au spus că nu poate participa la concurs, din cauza unui test pozitiv de Covid-19.

Maliszewska a fost testată pozitiv pentru Covid pe 30 ianuarie și a fost exclusă de la participare, dar a fost eliberată în mod neașteptat din orele de izolare vineri seara, înainte de cursa de calificare de 500 m, programată sâmbătă, informează Eurosport.

Cu toate acestea, ea a fost apoi testată pozitiv din nou cu doar câteva ore înainte de cursa de sâmbătă și astfel i s-ar refuzat șansa să participe la Jocurile Olimpice.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Și totuși, într-un mod incredibil, ea a fost testată din nou, ieșind negativă și deci putând să participe la alte probe. Dar Maliszewska a rămas interzisă la proba ei favorită, de 500 metri, unde era favorită pentru o medalie, iar poloneza a explodat:

„Sufletul meu nu mai suportă. Este atât de greu pentru mine să vorbesc și să spun ceva. Să-mi spuneți dacă sunt vie, deși cred că ceva din mine a murit ieri.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Am trăit în teamă de peste o săptămână…și aceste schimbări de ton, plânsul care-mi ia respirația, îi face nu doar pe cei din jurul meu, dar și pe mine, să mă îngrijorez.

Știu că mulți oameni nu înțeleg situația. Teste pozitive și negative, teste care confirmă izolarea, teste care sunt dintr-o dată pozitive care m-ar califica pentru internarea în spital și la ventilator.

Mai târziu, din nou rezultate bune și șansa de a fi eliberată. Apoi un eșec total. Nicio șansă și speranța este moartă.

Îmi fac bagajele pentru pationar, pornesc! Îmi scot hainele, le pun în cui și dintr-o dată, știrea că ei au greșit! Că nu ar fi trebuit să-mi dea drumul din izolare. Acea noapte a fost oribilă! Am dormit îmbrăcată de teamă că cineva m-ar putea duce înapoi în izolare în orice moment. M-am uitat doar cu un ochi printre perdele. De teamă că cineva m-ar putea vedea. Nu mai înțeleg nici eu. Nu mai cred în nimic, acum. Nici în test. Nici în Jocuri. Este o glumă mare pentru mine. Sufletul meu nu mai suportă. Vă mulțumesc. Ne vedem curând”, a scris ea pe o rețea de socializare.

Konrad Niedzwiedzki, șeful delegației poloneze la Jocurilor Olimpice, a spus în exclusivitate pentru Eurosport că nu a putut înțelege cum poate cineva să fie testat pozitiv imediat după un test negativ.

El a spus: „Ea a fost surprinsă și deja se întreba ce se va întâmpla în continuare, pentru că jucătorii sunt atât de traumatizați de hotelul în care s-au aflat. În primul rând, nu vor să se întoarcă acolo.

„Nu sunt un profesionist medical și nu înțeleg că dintr-o dată poți obține pozitiv la teste negative. Natalia se simte grozav, este în formă și este ceva invizibil aici pe care nici măcar nu îl simte și se pare că transmite altor persoane și îi infectează.
„Aceste rezultate sunt un verdict, care determină dacă concurenta va lua startul, dacă va lupta pentru prima ei medalie și dacă își va atinge visele.”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Faptul că Maliszewska a fost găsită “pozitiva” și apoi carantinată exact înaintea probei de 500m, unde era favorită pentru o medalie, ASTA SPUNE MULTE DESPRE MIZERIA MADE IN ceaina.
    Într-o astfel de situație, în spirit de solidaritate cu Maliszewska tot lotul polonez ar fi trebuit să se retragă din mârlănia chineză numite jocuri olimpice bla-bla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE