sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Disney a pus un bărbat să o joace pe Regina...

VIDEO | Disney a pus un bărbat să o joace pe Regina Malefică din Albă ca Zăpada într-unul dintre parcurile de distracții pentru copii

Walt Disney World din Florida a pus un bărbat să joace rolul reginei malefice din Albă ca Zăpada. Un videoclip care îl arată pe acesta s-a viralizat pe Internet, potrviti Breitbart.

În plus, That Park Place – un site dedicat parcurilor tematice Disney – a raportat că o familie care a luat masa în parcul de distracții l-a întâlnit și pe interpret. Tatăl a precizat „că regina malefică are, fără îndoială, vocea unui bărbat”.

În videoclipul viral, interpretul „reginei malefice” salută un vizitator care este entuziasmat de personaj.

„A fost cam gălăgie înăuntru. Am putut să aud cu adevărat ce spune personajul doar când am ajuns față în față. Apoi am realizat că regina malefică, fără îndoială, avea o voce de bărbat”, a spus tatăl.

El a adăugat că ulterior a fost asigurat că e vorba de o femeie. . Cu toate acestea, când a fost întrebat dacă actorul era un bărbat biologic, managerul a răspuns: „Îmi pare rău, domnule, nu pot să răspund”.

Schimbrăi radicale la Disney în ultimii ani

Aceasta nu ar fi prima dată când Disney le-a permis interpreților travestiți să joace roluri în parcul tematic.

Anterior, Disneyland din Anaheim a prezentat un angajat de sex masculin travestit în timp ce saluta copiii la Bibbidi Bobbidi Boutique, unde fetele tinere pot fi îmbrăcate în prințesele Disney preferate.

Compania Walt Disney a impulsionat agresiv neconformitatea de gen în divertismentul său destinat copiilor.

De asemenea, compania a lucrat pentru a-și face parcurile mai neutre din punct de vedere al genului. Una dintre cele mai mari schimbări a fost eliminarea salutului emblematic al Disney, „doamnelor și domnilor, băieți și fete”. Acum, parcurile Disney se adresează oaspeților drept „visători de toate vârstele”.

Parcurile au și toalete neutre din punct de vedere al sexului.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE