duminică, iulie 14, 2024
OPINIIDiscriminând majoritatea/ normalitatea

Discriminând majoritatea/ normalitatea

Milano. Parada gay. Un hristos mincinos, LGBT, în fustă scurtă și tocuri. Batjocorind credința creștină și pe Hristos cel răstignit (din iubire) pentru noi. Dumnezeu, în mare mila Sa, ne rabdă mojiciile și așteaptă pocăința noastră și venirea în sine, asemenea tatălui din pilda fiului risipitor. Deși a murit pentru libertatea noastră și ca noi să dobândim învierea și raiul, noi alegem robia patimilor în viața aceasta și iadul depărtării unuia de altul în cea veșnică.

Roma – alt hristos mincinos. Tot la o parada gay.

Dacă toți activiștii LGBT+ sunt apologeții nediscriminării, de ce oare toleranța promovată de ei este unidirecțională? Comportamente precum cel din capitala Lombardiei sunt definitorii pentru unii adepți ai mișcării pro-homosexualitate. Să nu uităm că nu e prima/ singura blasfemie, ei știind că „dușmanul” lor veșnic va fi credința creștină, care condamnă încă dinainte de apariția Bibliei atracția față de persoane de același sex. Cât despre Scriptură, știm prea bine ce cuvinte le adresează Marele Pavel romanilor ce adoptaseră acel stil de viață spurcat în fața Domnului.

Nu există cale de împăcare între cele 2 tabere. Creștinii nu pot numi păcatul virtute și imoralitatea normalitate. Dacă ar face această concesie taberei LGBT, se pot numi orice, numai creștini nu. E trist să văd că există comunități de gay creștini (?), care îndrăznesc să-și apere rătăcirea chiar cu pasaje din Biblie. E evident, pentru orice minte rațională, că „tatăl minciunii” i-a ajutat să vadă denaturat realitatea și să pervertească adevăratele învățături biblice. Până la sfârșitul veacurilor, Scriptura va propovădui faptul că sodomiții nu vor avea parte de Împărăția Cerurilor. Totuși, din iubire creștinească pentru ei, ca pentru orice alt suflet împătimit și astfel, privat de libertate, ne dorim întoarcerea lor, vindecarea sufletească și dobândirea bunătăților celor veșnice. Vorba vrednicului de pomenire Părinte Cleopa: ,,Mânca-v-ar raiul!”

Totodată, dacă homosexualii pledează pentru toleranță și acceptare din partea societății autohtone (ceea ce oricum facem noi, creștinii români, când urâm păcatul și îl numim ca atare, dar iubim păcătosul, căci păcătoși suntem toți), atunci de ce ei ne atacă nouă credința, apelează la vandalizarea bisericilor (cum vedem în alte țări) sau la blasfemie? Din ce tabără erau cei ce au vandalizat bisericuța din Parcul IOR? Erau sau nu susținători LGBT?
Cannes – un film despre o călugăriță catolică lesbiană din Renaștere face furori (?). Nu e tot o bătaie de joc de ultimă speță la adresa creștinilor, catolici de data asta? Dac-aș avea puterea de decizie necesară, aș excomunica regizorul, cel puțin. „Iar cine va sminti pe unul dintr-aceștia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară și să fie afundat în adâncul mării. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.”

August 2021. București. Timișoara. Cluj. Vor fi organizate parade ale desfrânării. E oare pur întâmplătoare data aleasă? În timpul Postului Maicii Domnului. Dacă nu e vorba de o provocare mizerabilă la adresa creștinilor ortodocși români, atunci ce este? Așa cum spuneam la început, se vorbește întruna de toleranță, dar de ce e unidirecțională? Cine cere respect de la alții trebuie, mai întâi, să respecte pe cei de la care are pretenția de a fi respectat!

Ungaria. UE (a se citi Mamona) în frunte cu dna von der Leyen și cel mai grozav politician român din toate timpurile, dl Cioloș, vor să penalizeze pe vecinii noștri pentru „necuviința”, îndrăzneala de a da o lege binevenită pentru orice părinte cu un minimum bun-simț. E dreptul EXCLUSIV al părinților de a-și educa, privind sexualitatea, copiii, conform propriilor convingeri și credințe. Nicidecum al activiștilor LGBT, care, prin diverse ONG-uri, nu ar face decât să promoveze stilul de viață homosexual copiilor. Așa cum bine zicea „Orban cel rău”, cei ce critică legea sigur nu au citit-o. Nu e o lege anti-LGBT, ci e despre dreptul fundamental al părinților de a-și apăra copiii de orice intruziune (!) nefastă referitor la sexualitate. Cât despre dl Cioloș, e tare îngrijorat, sărăcuțul, de corupția din Ungaria! La noi, grație dânsului și incoruptibilului USR-Plus, România e model de bune practici în privința reducerii corupției, astfel încât, în perioada imediat următoare, sunt așteptate la noi în țară diverse delegații străine, din SUA și Occident, ca să le învățăm meserie. Evident, penalizarea cerută de europarlamentul român nu are nici o legătură cu recent-adoptata lege maghiară.

Cinste tuturor celor care au făcut scut în jurul Ungariei în bătălia sa pentru valori creștine cu progresismul instituționalizat al unei uniuni ce și-a uitat menirea și se comportă precum un despot care știe, doar el, ce e bine și ce e rău, iar ceilalți, dacă vor să trăiască, trebuie doar să se supună voii sale, fără să crâcnească! O astfel de UE ne dorim sau, dacă va continua așa, mai bine fără? Eu sunt convins că, după Brexit, Regatul Unit o va duce mai bine decât înainte. Sau să ne gândim la Norvegia, de ce oare a refuzat să adere la UE, unde „curge lapte și miere”, nu?

În încheiere, aș demonta două mituri arhi-cunoscute și din cauza unei părți din media mainstream: Homosexualitatea este înnăscută și e ireversibilă.
NU TE-AI NĂSCUT AȘA, iar comportamentul homosexual e reversibil, pentru cei ce își doresc revenirea la normalitatea edenică. Există speranță și vindecare pentru homosexuali și lesbiene, iar, în această privință, vă recomand tuturor (cisgender?! sau nu) un site-resursă extraordinar: homosexualitate.ro.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE