ACTUALITATEDirectorul unei companii americane, concediat după ce i-a spus unui adolescent homosexual...

Directorul unei companii americane, concediat după ce i-a spus unui adolescent homosexual îmbrăcat în rochie că arată „ca un idiot”

Directorul general al companiei americane de servicii medicale la distanță VisuWell a fost demis după o dispută cu un adolescent american îmbrăcat în rochie. Videoclipul doveditor a fost realizat în timpul balului de absolvire la care Dalton Stevens (18 ani) participa alături de colegii săi, informează Smart Radio.

Filmarea ce i-a adus probleme lui Sam Johnson a fost realizată de către iubitul lui Dalton, care era îmbrăcat cu o rochie. Johnson i-a spus că arată „ca un idiot”, după ce băieții erau foarte încântați de ei înșiși. Dalton a spus că „arată superb”.

După ce videoclipul a devenit viral, VisuWell a emis un comunicat în care anunța concedierea lui Johnson. „Condamnăm în mod clar comportamentul lui Sam Johnson (…) Consiliul de conducere a VisuWell a decis să îl înlăture pe Johnson din funcția de CEO.”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

6 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...