ACTUALITATEDirectorul unei companii americane, concediat după ce i-a spus unui adolescent homosexual...

Directorul unei companii americane, concediat după ce i-a spus unui adolescent homosexual îmbrăcat în rochie că arată „ca un idiot”

Directorul general al companiei americane de servicii medicale la distanță VisuWell a fost demis după o dispută cu un adolescent american îmbrăcat în rochie. Videoclipul doveditor a fost realizat în timpul balului de absolvire la care Dalton Stevens (18 ani) participa alături de colegii săi, informează Smart Radio.

Filmarea ce i-a adus probleme lui Sam Johnson a fost realizată de către iubitul lui Dalton, care era îmbrăcat cu o rochie. Johnson i-a spus că arată „ca un idiot”, după ce băieții erau foarte încântați de ei înșiși. Dalton a spus că „arată superb”.

După ce videoclipul a devenit viral, VisuWell a emis un comunicat în care anunța concedierea lui Johnson. „Condamnăm în mod clar comportamentul lui Sam Johnson (…) Consiliul de conducere a VisuWell a decis să îl înlăture pe Johnson din funcția de CEO.”

6 COMENTARII

  1. Dacă puștiul ăla amărât voia să arate cumva și mai era și inteligent, se stila cumva, nu venea la bal îmbrăcat în rochia maică-sii, deci constatarea respectivului director, la rigoare, era corectă,dar nu și politic.

  2. Unde s-au ajuns?sa fii o valoare profesională și să îți pierzi slujba pentru un homalau care își expune pasiunea de a o lua la rozetă,in public.e strigător la cer,asta nu este America pe care o știm noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite