vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEDirectorul OMS recomandă oamenilor, inclusiv celor vaccinați, să evite sărbătorirea Crăciunului, pentru...

Directorul OMS recomandă oamenilor, inclusiv celor vaccinați, să evite sărbătorirea Crăciunului, pentru că Omicron poate infecta pe toți

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a confirmat astăzi că există dovezi clare că persoanele care au fost vaccinate împotriva Covid-19 sau cele care au fost infectate în trecut pot contracta varianta Omicron a cărei răspândire se accelerează în lume, potrivit 20minutos.es.

La o conferință de presă de la Geneva, directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a spus că informațiile analizate despre Omicron indică faptul că această variantă circulă mai repede decât cele anterioare și că „este probabil ca oamenii vaccinați și cei care s-au vindecat de Covid se infectează sau se reinfectează”.

Directorul OMS a spus că ar trebui ca toată lumea să conștientizeze această situație, mai ales că suntem doar cu câteva zile înainte de festivitățile de sfârșit de an, subliniind că este mai bine să anulăm sărbătorile acum „și să sărbătorim viața mâine” decât să „sărbătorim astăzi și să plângem mâine”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Ne-am săturat de această pandemie. Vrem să petrecem mai mult timp alături de familia noastră”, însă pentru a-i proteja pe ei, trebuie să ne protejăm înainte pe noi, acest lucru înseamnă în unele cazuri să renunțăm la evenimente”, a spus Tedros.

În mijlocul celui de-al 5-lea val care afectează aproape toate țările europene, mai puțin România, și a noii variante Omicron, Tedros și-a exprimat dorința ca „2022 să fie anul în care să punem capăt pandemiei”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteuluiR3media.

Omicron este o variantă foarte puțin letală, provocând un număr foarte mic de morți la nivel mondial, majoritatea țărilor neraportând vreun deces din cauza acesteia.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE