ACTUALITATEDirectorul clinicii de pediatrie a Spitalului de Boli Infecțioase din Sofia: Oricine...

Directorul clinicii de pediatrie a Spitalului de Boli Infecțioase din Sofia: Oricine spune că copiii ar trebui să poarte măști este o persoană care nu a avut de-a face cu copii

Apeluri pentru a boicota propunerea ca și copiii să poarte măști de protecție în școală au apărut pe rețelele de socializare din Bulgaria.

Pe grupul „Copiii Bulgariei” a fost postat un apel al unei femei prin care se făcea apel la părinți să boicoteze o eventuală obligare a copiilor de a purta măști în școala, informează Novinite.

„Un boicot național față de purtarea de măști a copiilor! Toți copiii să vină pe 15 septembri și apoi, fără măști!”, sună apelul, precizează sursa.

Ziariștii afirmă că oamenii au reacționat bine la acest apel, multiplicându-l și pe alte grupuri din Bulgaria. Cei de la Novinite reamintesc că Directorul Clinicii de Pediatrie a Spitalului de Boli Infecțioase din Sofia, Prof.Dr. Atanas Mangarov (FOTO), a spus recent că „oricine spune că copiii ar trebui să poarte măști este o persoană care nu a avut de-a face cu copii”.

În Bulgaria, s-a decis elevii să se prezinte fizic la școală, urmând ca pe parcurs să se decidă dacă se va ajunge la cursuri online sau alte măsuri. Acestea vor fi împărțite în obligatorii și recomandări.

În România, copiii vor fi obligați să poarte măști la școală, iar unii cer chiar pedepsirea acestora dacă le dau jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite