sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEDirectorul clinicii de pediatrie a Spitalului de Boli Infecțioase din Sofia: Oricine...

Directorul clinicii de pediatrie a Spitalului de Boli Infecțioase din Sofia: Oricine spune că copiii ar trebui să poarte măști este o persoană care nu a avut de-a face cu copii

Apeluri pentru a boicota propunerea ca și copiii să poarte măști de protecție în școală au apărut pe rețelele de socializare din Bulgaria.

Pe grupul „Copiii Bulgariei” a fost postat un apel al unei femei prin care se făcea apel la părinți să boicoteze o eventuală obligare a copiilor de a purta măști în școala, informează Novinite.

„Un boicot național față de purtarea de măști a copiilor! Toți copiii să vină pe 15 septembri și apoi, fără măști!”, sună apelul, precizează sursa.

Ziariștii afirmă că oamenii au reacționat bine la acest apel, multiplicându-l și pe alte grupuri din Bulgaria. Cei de la Novinite reamintesc că Directorul Clinicii de Pediatrie a Spitalului de Boli Infecțioase din Sofia, Prof.Dr. Atanas Mangarov (FOTO), a spus recent că „oricine spune că copiii ar trebui să poarte măști este o persoană care nu a avut de-a face cu copii”.

În Bulgaria, s-a decis elevii să se prezinte fizic la școală, urmând ca pe parcurs să se decidă dacă se va ajunge la cursuri online sau alte măsuri. Acestea vor fi împărțite în obligatorii și recomandări.

În România, copiii vor fi obligați să poarte măști la școală, iar unii cer chiar pedepsirea acestora dacă le dau jos.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE