ACTUALITATEDirectorul Aeroporturilor bucureștene numit de USR și-a făcut afișe cu el la...

Directorul Aeroporturilor bucureștene numit de USR și-a făcut afișe cu el la intrarea în aeroport

Compania Națională Aeroporturi București are un nou director, numit de USR, (în ianuarie 2021) – Cosmin Peșteșan, potrivit stiripesurse.ro. Acesta a simțit nevoia să marcheze momentul instalării sale în noua funcție prin amplasarea unor afișe cu fața sa la intrarea în aeroport.

Cosmin Peșteșan este din 16 ianuarie 2020 director al Direcției Siguranță și Calitate în cadrul ROMATSA. Tot din ianuarie 2020 este membru al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București. El a mai fost director general al CNAB între iulie și noiembrie 2016. A fost și director în cadrul Ministerului Transporturilor între noiembrie 2016 și ianuarie 2017.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate