ACTUALITATEDirectorul Aeroporturilor bucureștene numit de USR și-a făcut afișe cu el la...

Directorul Aeroporturilor bucureștene numit de USR și-a făcut afișe cu el la intrarea în aeroport

Compania Națională Aeroporturi București are un nou director, numit de USR, (în ianuarie 2021) – Cosmin Peșteșan, potrivit stiripesurse.ro. Acesta a simțit nevoia să marcheze momentul instalării sale în noua funcție prin amplasarea unor afișe cu fața sa la intrarea în aeroport.

Cosmin Peșteșan este din 16 ianuarie 2020 director al Direcției Siguranță și Calitate în cadrul ROMATSA. Tot din ianuarie 2020 este membru al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București. El a mai fost director general al CNAB între iulie și noiembrie 2016. A fost și director în cadrul Ministerului Transporturilor între noiembrie 2016 și ianuarie 2017.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...