marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEDirector al Organizației Mondiale a Sănătății solicită statelor să ia în calcul...

Director al Organizației Mondiale a Sănătății solicită statelor să ia în calcul vaccinarea obligatorie, chiar dacă nu asigură întotdeauna creșterea imunității

Unul dintre directorii Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Robb Butler, a declarat că este timpul ca statele să ia în considerare varianta introducerii vaccinării obligatorii a populației împotriva Covid-19, informează Standard.

Butler a declarat pentru Sky News că obligația de vaccinare ar putea afecta gradul de „încredere și incluziune socială, în schimb a spus că o dezbatere pe tema asta ar fi „sănătoasă”.

„Este o dezbatere sănătoasă, în momentul de față. Vaccinarea obligatorie poate, dar nu asigură întotdeauna creșterea imunității [împotriva virusului]. Există lecții de istorie aici în care obligativitatea au venit în detrimentul încrederii, al incluziunii sociale.

Deci este foarte delicat, dar credem că este timpul să avem acea conversație, dintr-o perspectivă individuală și bazată pe populație. (…)

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ceea ce avem nevoie este ca fiecare membru al societății să fie vaccinat. (…)

Poate veți începe să vedeți nesupunerea civilă neplăcută și revoltele pe care au avut loc în Europa. Am spus că nu credem că trebuie să mergem la Planul nostru B, care în sine nu include vaccinuri obligatorii”, a precizat Robb Butler.

În Germania, comisarul pentru turism, Thomas Bareiss, spune că se așteaptă ca vaccinul anti-Covid să devină obligatoriu în țara sa, după ce Austria a decis să introducă măsura din februarie 2022.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

 1. Vaccinarea obligatorie pare un film prost coproductie europeana despre o societate distopica.
  Intrebarea mea e, noi nevaccinatii de ce nu ne putem vaccina doar cu boosterul (doza 3) care se spune ca ofera de 10 ori mai multi anticorpi? Sa faca omul o doza si gata daca boosterul e asa grozav.
  Asta in conditiile in care nu conteaza ca esti vaccinat cu AstraZeneca, Johnson&Johnson, daca intrebi oficialii, pot face doza 2 cu Pfizer, “da, nicio problema”, baga.
  Cred ca si daca ai facut in R Moldova sau Ungaria, Serbia, Sputnik sau Sinovacul chinezesc si ii intrebi, pot face doza 2 cu Pfizer o sa zica, da ok, nicio problema. Fara numar, sa se injecteze dozele sa creasca numarul sa avem ce arata la “cincinalul” european.
  Deci daca cei ramasi fara anticorpii necesari dupa 6-8 luni de la primele 2 doze de Pfizer pot face doza 3 (booster) iar altii indiferent de vaccin (producator) pot si ei sa faca o doza suplimentara cu Pfizer, necontand tehnologia vaccinului, absolut nimic, de ce un nevaccinat nu poate face direct boosterul.
  Si asa 6 luni de anticorpi (dupa primele 2 doze, adica grosolan 3-4 luni de imunitate de doza e slabut rau).
  Facem domnule doar doza 3 si aia e, daca sunteti asa increzatori in booster.
  Sau procedura e sa iasa dozele la numar, sa faca vanzare la vaccinuri, rulaj de verzisori. Sau acesti domni care vor sa ne vaccinam obligatoriu habar n-au cat tine imunitatea nici la doza 3 si merg empiric.
  Deci daca acesti domni nu au stiut nici la doza 1, nici la 2, acum nici la 3 cat tine imunitatea, adica scopul pentru care fac vaccinul, cum poti sa crezi ca nu vor exista efecte nedorite sau ei credeti ca stiu.
  Puteti avea incredere in ei, nu, se merge la fel de empiric, victime colaterale.
  Raspunsul e simplu domnilor, nu poti avea incredere, aceste vaccinuri nu au fost testate suficient. “Timpul” e un element cheie care nu poate fi cumparat pentru a da un raspuns pertinent. Timpul e cel ce da si a dat raspunsuri la multe, dar atat timp cat timpul aduce un risc despre care noi nu stim inca, nu poti obliga un om impotriva convingerilor sale sa faca un act medicat, in fond nobil dar care la fel de bine poate fi indreptat impotriva propriei persoane, sau chiar in cazuri extreme sinucigas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate