ACTUALITATEDin 7 iunie, Spania va permite accesul pe teritoriul său „tuturor persoanelor...

Din 7 iunie, Spania va permite accesul pe teritoriul său „tuturor persoanelor vaccinate” din lumea întreagă

Spania, a doua destinație turistică mondială înaintea pandemiei, va lăsa să intre pe teritoriul său, începând din 7 iunie, „toate persoanele vaccinate”, oricare ar fi țara lor de origine, a anunțat vineri șeful guvernului Pedro Sanchez, conform AFP, citat de Agerpres.

„Începând din 7 iunie, toate persoanele vaccinate și familiile lor vor fi binevenite în țara noastră, Spania, indiferent de țara lor de origine.”, a declarat Pedro Sanchez în cursul unei alocuțiuni în cadrul Salonului internațional al turismului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Britanicii, care asigură de obicei primul contingent de turiști în Spania, fără restricții și fără exigențe sanitare” și „nu vor trebui să se supună controalelor sanitare”. În schimb, premierul nu a menționat dacă aceștia vor avea nevoie de test PCR sau de o carantină.

Repornirea turismului este crucială pentru Spania, întrucât această industrie reprezenta aproximativ 14% din PIB înainte de pandemie. Intrările rezidenților din țările Uniunii Europene nu au fost niciodată limitate, dar acești vizitatori trebuie să prezinte un test PCR negativ.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...