marți, martie 5, 2024
ACTUALITATEDin 7 iunie, Spania va permite accesul pe teritoriul său „tuturor persoanelor...

Din 7 iunie, Spania va permite accesul pe teritoriul său „tuturor persoanelor vaccinate” din lumea întreagă

Spania, a doua destinație turistică mondială înaintea pandemiei, va lăsa să intre pe teritoriul său, începând din 7 iunie, „toate persoanele vaccinate”, oricare ar fi țara lor de origine, a anunțat vineri șeful guvernului Pedro Sanchez, conform AFP, citat de Agerpres.

„Începând din 7 iunie, toate persoanele vaccinate și familiile lor vor fi binevenite în țara noastră, Spania, indiferent de țara lor de origine.”, a declarat Pedro Sanchez în cursul unei alocuțiuni în cadrul Salonului internațional al turismului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Britanicii, care asigură de obicei primul contingent de turiști în Spania, fără restricții și fără exigențe sanitare” și „nu vor trebui să se supună controalelor sanitare”. În schimb, premierul nu a menționat dacă aceștia vor avea nevoie de test PCR sau de o carantină.

Repornirea turismului este crucială pentru Spania, întrucât această industrie reprezenta aproximativ 14% din PIB înainte de pandemie. Intrările rezidenților din țările Uniunii Europene nu au fost niciodată limitate, dar acești vizitatori trebuie să prezinte un test PCR negativ.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE