marți, martie 28, 2023
ACTUALITATEDin 7 iunie, Spania va permite accesul pe teritoriul său „tuturor persoanelor...

Din 7 iunie, Spania va permite accesul pe teritoriul său „tuturor persoanelor vaccinate” din lumea întreagă

Spania, a doua destinație turistică mondială înaintea pandemiei, va lăsa să intre pe teritoriul său, începând din 7 iunie, „toate persoanele vaccinate”, oricare ar fi țara lor de origine, a anunțat vineri șeful guvernului Pedro Sanchez, conform AFP, citat de Agerpres.

„Începând din 7 iunie, toate persoanele vaccinate și familiile lor vor fi binevenite în țara noastră, Spania, indiferent de țara lor de origine.”, a declarat Pedro Sanchez în cursul unei alocuțiuni în cadrul Salonului internațional al turismului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Britanicii, care asigură de obicei primul contingent de turiști în Spania, fără restricții și fără exigențe sanitare” și „nu vor trebui să se supună controalelor sanitare”. În schimb, premierul nu a menționat dacă aceștia vor avea nevoie de test PCR sau de o carantină.

Repornirea turismului este crucială pentru Spania, întrucât această industrie reprezenta aproximativ 14% din PIB înainte de pandemie. Intrările rezidenților din țările Uniunii Europene nu au fost niciodată limitate, dar acești vizitatori trebuie să prezinte un test PCR negativ.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate