ACTUALITATEDillon Danis, celebrul luptător din UFC, vrea s-o ajute pe fetița agresată...

Dillon Danis, celebrul luptător din UFC, vrea s-o ajute pe fetița agresată din Târgu Jiu: Trebuie să o găsim pe această domnișoară

Cazul fetiței din Târgu Jiu care a fost agresată de patru colege a făcut înconjurul lumii.

Dillon Danis, unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din UFC, a postat pe conturile sale de socializare înregistrarea cu fata agresată de alte tinere, scrie GSP.

„Trebuie să o găsim pe această domnișoară și să-i aducem tot ce are nevoie, Dacă aveți informații, vă rog să-mi spuneți!” a fost mesajul transmis de Dillon Danis, pe Instagram și Twitter.

Postarea de pe Instragram a lui Dillon Danis a fost vizualizată de aproape 500.000 de ori, având sute de comentarii. Sportivul are peste un milion de urmăritori.

Imaginile în care patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani au bătut-o, insultat-o şi umilit-o pe fetița de 13 ani, la Târgu Jiu, au apărut în spaţiul public săptămâna trecută. Poliţia le-a identificat pe agresoare, iar una dintre ele, de 14 ani, a fost reţinută în acest caz, parinţii celorlalte fete fiind amendaţi cu câte 500 de lei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...