ACTUALITATEDillon Danis, celebrul luptător din UFC, vrea s-o ajute pe fetița agresată...

Dillon Danis, celebrul luptător din UFC, vrea s-o ajute pe fetița agresată din Târgu Jiu: Trebuie să o găsim pe această domnișoară

Cazul fetiței din Târgu Jiu care a fost agresată de patru colege a făcut înconjurul lumii.

Dillon Danis, unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din UFC, a postat pe conturile sale de socializare înregistrarea cu fata agresată de alte tinere, scrie GSP.

„Trebuie să o găsim pe această domnișoară și să-i aducem tot ce are nevoie, Dacă aveți informații, vă rog să-mi spuneți!” a fost mesajul transmis de Dillon Danis, pe Instagram și Twitter.

Postarea de pe Instragram a lui Dillon Danis a fost vizualizată de aproape 500.000 de ori, având sute de comentarii. Sportivul are peste un milion de urmăritori.

Imaginile în care patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani au bătut-o, insultat-o şi umilit-o pe fetița de 13 ani, la Târgu Jiu, au apărut în spaţiul public săptămâna trecută. Poliţia le-a identificat pe agresoare, iar una dintre ele, de 14 ani, a fost reţinută în acest caz, parinţii celorlalte fete fiind amendaţi cu câte 500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite