ACTUALITATEDiana Paul: Pentru mine, vaccinul conține divizarea poporului, conține arma de distrugere...

Diana Paul: Pentru mine, vaccinul conține divizarea poporului, conține arma de distrugere a unității. Când unitatea este distrusă și libertatea noastră este distrusă | VIDEO

Diana Paul, cunoscută pentru răspunsul dat premierului Florin Cîțu la întrebarea: Ce conține vaccinul, a spus la Antena 3 că opinia sa nu s-a schimbat între timp.

Ea a completat, afirmând că „vaccinul conține divizarea poporului, conține arma de distrugere a unității”.

„Se intenționa condiționarea anumitor elemente de vaccin, cu diverse intenții, controlul populației și alte lucruri. Unii conducători nu și-au dat seama de ce reacții va avea poporul și atunci au început să forțeze nota, pentru a minimiza reacțiile la care nu s-au așteptat.

Pentru mine, vaccinul conține divizarea poporului, conține arma de distrugere a unității. Când unitatea este distrusă și libertatea noastră este distrusă. Eu am vrut să-i răspund domnului Cîțu pe limba lui”, a spus Diana Paul la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Despre actualul Guvern, Diana Paul spune că este nevoie de multă muncă pentru a arăta că iubește România.

„Cred că în momentul de față Guvernul conține oameni care nu știu neapărat cum să-și arate iubirea față de România și cred că este nevoie de multă muncă în zona aceea”, a mai zis ea.

Tânăra descoperită de R3media l-a contrazis pe liderul USR, Dan Barna, care spusese că vaccinul este singura soluție privind coronavirusul.

„Nu cred că vaccinul este singura opțiune. În momentul în care te limitezi la a spune că o problemă are o singură variantă de rezolvare, automat se blochează orice creativitate sau poate intenție de a găsi alte variante pe care oamenii ar putea să le accepte”, a precizat ea.

Diana Paul s-a poziționat împotriva școlii online, despre care spune că „a dăunat psihic și fizic tinerilor”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Bravo Diana Paul!!! Excelent!!! Asa este, e suficient sa vezi reclamele acelea total idioate ca sa-ti dai seama ca ceva este in neregula! Deja nu mai prevaleaza chestiunea sanitara, acum distrusii astia zic ca prin vaccin te poti duce la concerte, la spectacole, poti calatorii oriunde, poti da petreceri, adica niste chestiuni care nu mai au nicio legatura cu aspectul medical, cu sanatatea omului!!! Zici ca reclamele alea au fost facute de actorasii aia din Las Fierbinti, Firicel, Giani, Celentano si alti batuti in cap! E simplu, cu cat cineva incearca mai mult sa te convinga sa faci un anumit lucru, cu atat mai mult da de banuit ca ceva nu este in regula!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...