ACTUALITATEDiana Munteanu, o adolescentă de 14 ani dă o bătălie pe viață...

Diana Munteanu, o adolescentă de 14 ani dă o bătălie pe viață și pe moarte cu cancerul: are nevoie de 180.000 de euro pentru a trăi!

Diana Munteanu, în vârstă de 14 ani, a ajuns la a șasea cură de chimioterapie, după ce a fost operată și la mână și la picior, scăpând ca prin urechile acului de amputarea membrelor.

Tânăra trece prin momente grele: o zi obișnuită pentru ea înseamnă analize și investigații amănunțite, anestezii, recuperare și multă rugăciune pentru a ieși din acest coșmar care pare să nu se mai termine.

Diana, suferindă de o formă agresivă de cancer, a trecut deja printr-un calvar. Acum, pentru a trăi are nevoie de un tratament care este extrem de scump. E vorba de zeci de mii de euro, pe care familia nu are cum să îi strângă. După tot tumultul prin care au trecut și Diana și părinții ei, o mână de ajutor e o mană cerească. Noi putem fi această mână de ajutor, prin donațiile noastre, spune Asociația „Salvează o inimă”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate transforma viața acestei tinere lovite mult prea dur de viață de la o vârstă atât de fragedă. Diana are nevoie de 182.000 de euro în doar 11 zile!

Diana merită să trăiască, trebuie să iasă învingătoare și din această grea încercare! Detalii despre cazul ei puteți citi aici.

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele pacientului DIANA MUNTEANU

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate