ACTUALITATEDezvăluire în premieră a unui lider al SRI: Generalul Anton Rog admite...

Dezvăluire în premieră a unui lider al SRI: Generalul Anton Rog admite că România a fost spionată și ATACATĂ cibernetic de către țări „considerate prieteni”, nu doar de Rusia

Generalul Anton Mugurel Rog, Director General al Centrului Național Cyberint, SRI, a spus că nu doar Rusia a atacat și spionat cibernetic România, ci și țări „considerate prietene”, care nu sunt „neapărat din Est”.

Oficialul SRI a făcut aceste afirmații la o întâlnire organizată de BCR, pe tema securității cibernetice.

„Tehnic, noi demonstrăm într-un procent de 94-100% că metodele, malware-ul șamd e al lor. În afara Rusiei au existat și alți jucători care au atacat România, sau care au derulat operațiuni de spionaj cibernetic. Clar, am descoperit că mai sunt 3-4 țări care activează în România. Unele considerate prieteni ai României care nu ar trebui să facă asemenea lucruri. Nu neapărat din Est”, a spus Rog, conform Hotnews.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Generalul SRI a mai zis că România este atacată și atunci când cineva urmărește să facă afaceri aici.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„România nu e mai puțin atacată decât alte state. Păi dacă noi avem pe zona de spionaj cibernetic toți actorii relevanți din Rusia …Mai e o țară care vine pe partea de spionaj economic. Așa cum suntem noi, mai subdezvoltați… Sau dacă vor să facă un business în România, mai întâi atacă serverele ca să obțină date pentru a putea negocia mai bine”, a explicat el.

Anterior, directorul Cyberint arătase că România a fost și este ținta serviciilor secrete rusești.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Dacă toată lumea este condusă de cîțiva, a se reamintii măsurile covid, ce rost mai are spionajul? Întreținerea păcălelii cu state independemte și suverane?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate