ACTUALITATEDezbaterea finală Trump – Biden. Trump, acuzat de rasism: Nimeni nu a...

Dezbaterea finală Trump – Biden. Trump, acuzat de rasism: Nimeni nu a făcut mai mult pentru persoanele de culoare decât am făcut eu, cu excepția lui Abraham Lincoln

Preşedintele american Donald Trump şi candidatul democrat Joe Biden şi-au încheiat, joi, a doua şi ultima dezbatere din campania electorală, despre care moderatoarea Kristen Welker a spus că a fost o discuţie consistentă şi o dezbatere fantastică, relatează dpa, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, dezbaterea a fost semnificativ diferită în ton şi atmosferă faţă de prima, cu mult mai puţine întreruperi şi cu discuţii mai profunde.

În cadrul dezbaterii au fost abordate diferite teme, precum pandemie, situaţia imigranţilor fără acte care trăiesc în SUA, planurile în domeniul sănătăţii publice, economie şi politică externă.

În plus, Trump a reluat acuzațiile față de activităţile lipsite de etică în care sunt implicați Biden și fiul său Hunter în China şi în Ucraina, potrivit News.ro. În replica, Biden şi-a apărat familia şi că nu a obţinut „nici măcar un penny”  dintr-o sursă externă.

Totodată, în cadrul dezbaterii a fost abordată și tema rasismului. Trump a ținut să precizeze că este „cea mai puțin rasistă persoană din încăpere”

„Nimeni nu a făcut mai mult pentru persoanele de culoare decât am făcut eu, cu excepția lui Abraham Lincoln”, a spus Donald Trump.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...