sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEDezbaterea finală Trump – Biden. Trump, acuzat de rasism: Nimeni nu a...

Dezbaterea finală Trump – Biden. Trump, acuzat de rasism: Nimeni nu a făcut mai mult pentru persoanele de culoare decât am făcut eu, cu excepția lui Abraham Lincoln

Preşedintele american Donald Trump şi candidatul democrat Joe Biden şi-au încheiat, joi, a doua şi ultima dezbatere din campania electorală, despre care moderatoarea Kristen Welker a spus că a fost o discuţie consistentă şi o dezbatere fantastică, relatează dpa, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, dezbaterea a fost semnificativ diferită în ton şi atmosferă faţă de prima, cu mult mai puţine întreruperi şi cu discuţii mai profunde.

În cadrul dezbaterii au fost abordate diferite teme, precum pandemie, situaţia imigranţilor fără acte care trăiesc în SUA, planurile în domeniul sănătăţii publice, economie şi politică externă.

În plus, Trump a reluat acuzațiile față de activităţile lipsite de etică în care sunt implicați Biden și fiul său Hunter în China şi în Ucraina, potrivit News.ro. În replica, Biden şi-a apărat familia şi că nu a obţinut „nici măcar un penny”  dintr-o sursă externă.

Totodată, în cadrul dezbaterii a fost abordată și tema rasismului. Trump a ținut să precizeze că este „cea mai puțin rasistă persoană din încăpere”

„Nimeni nu a făcut mai mult pentru persoanele de culoare decât am făcut eu, cu excepția lui Abraham Lincoln”, a spus Donald Trump.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE