ACTUALITATE Deveselu peste tot: Candidat pentru legislativul statului Dakota de Nord, ales la...

Deveselu peste tot: Candidat pentru legislativul statului Dakota de Nord, ales la o lună după ce a murit de Covid-19

Un candidat pentru Camera Reprezentanţilor din partea statului american Dakota de Nord a câştigat marţi alegerile cu toate că politicianul în cauză a decedat în urmă cu aproape o lună din cauza unor complicaţii asociate coronavirusului, informează The New York Post.

David Andahl, Republican, avea 55 de ani când a murit și a fost ales alături de colegul său de partid Dave Nehring, pentru al 8-lea district al statului Dakota de Nord în Camera Reprezentanților.

Andahl a fost foarte atent în pandemie cu măsurile de sănătate, conform mamei sale. Republicanul era pasionat de munca la fermă și își dorea să ajute fermierii și industria minieră, relevă sursa citată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Reamintim că la alegerile locale din România, Ion Aliman (PSD) a câștigat un nou mandat de primar, deși trecuse la cele veșnice cu zece zile înainte de desfășurarea scrutinului.

Votul pentru Aliman a fost justificat de faptul că susținătorii acestuia doreau organizarea unor noi alegeri în localitate, iar acest lucru nu se putea petrece decât prin anularea scrutinului. S-a recurs la votul pentru primarul decedat deoarece buletinele de vot fuseseră deja tipărite, astfel că soluția aleasă a fost cea de a-l vota pe Aliman.

La Deveselu se vor organiza alegeri parțiale.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate