ACTUALITATEDeveselu peste tot: Candidat pentru legislativul statului Dakota de Nord, ales la...

Deveselu peste tot: Candidat pentru legislativul statului Dakota de Nord, ales la o lună după ce a murit de Covid-19

Un candidat pentru Camera Reprezentanţilor din partea statului american Dakota de Nord a câştigat marţi alegerile cu toate că politicianul în cauză a decedat în urmă cu aproape o lună din cauza unor complicaţii asociate coronavirusului, informează The New York Post.

David Andahl, Republican, avea 55 de ani când a murit și a fost ales alături de colegul său de partid Dave Nehring, pentru al 8-lea district al statului Dakota de Nord în Camera Reprezentanților.

Andahl a fost foarte atent în pandemie cu măsurile de sănătate, conform mamei sale. Republicanul era pasionat de munca la fermă și își dorea să ajute fermierii și industria minieră, relevă sursa citată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Reamintim că la alegerile locale din România, Ion Aliman (PSD) a câștigat un nou mandat de primar, deși trecuse la cele veșnice cu zece zile înainte de desfășurarea scrutinului.

Votul pentru Aliman a fost justificat de faptul că susținătorii acestuia doreau organizarea unor noi alegeri în localitate, iar acest lucru nu se putea petrece decât prin anularea scrutinului. S-a recurs la votul pentru primarul decedat deoarece buletinele de vot fuseseră deja tipărite, astfel că soluția aleasă a fost cea de a-l vota pe Aliman.

La Deveselu se vor organiza alegeri parțiale.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...