ACTUALITATEDeputatul USR, Emanuel Ungureanu, îl critică pe Patriarhul Daniel pentru că nu...

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, îl critică pe Patriarhul Daniel pentru că nu s-a vaccinat și acuză poporul român că ar fi „needucat” și „mistic”

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, l-a criticat pe Patriarhul Daniel pentru că nu s-a vaccinat, afirmând că poporul român are o doză mare de „misticism”.

Comentând informația că majoritatea părinților nu vor să-și vaccineze copiii, Ungureanu acuză românii că nu se vaccinează pentru că ar fi „mistici” și lipsiți de educație.

„Asta ne spune care este gradul de educație a poporului nostru și oricât de dur este acest adevăr, trebuie luat ca atare. Nu înțelegem, nu avem educație sanitară în școli, nu se predă care sunt beneficiile vaccinării, avem o problemă de informare timpurie, atât pentru părinți, cât și pentru copii (…). Trebuie o informare adaptată la nivelul de înțelegere a unui popor care are o doză foarte mare de misticism. Țările care au avut un progres semnificativ în vaccinare au avut ca vector important de răspândire a informației corecte despre vaccinare Biserica. Or noi nici la această oră nu-l avem pe Patriarh ca un model de promovare a vaccinării”, a spus Ungureanu pentru RFI.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Emanuel Ungureanu l-a mai criticat pe PF Daniel și-n luna mai pentru că nu s-a inoculat. Deputatul USR ar fi vrut să-l vadă pe Patriarh vaccinându-se în direct, la Catedrala Mântuirii Neamului.

Emanuel Ungureanu este deputatul care a depus plângere penală împotriva preoților din Cluj care au împărtășit credincioșii conform ritualului ortodox, anul trecut. El i-a acuzat că ar fi pus în pericol sănătatea populației. Plângerea a fost clasată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu este prima tentativă a USR de a-l implica pe Patriarh în campania de vaccinare. Fostul președinte al formațiunii, Dan Barna, s-a dus la Reședința Patriarhală pentru o întâlnire cu PF Daniel, de la care a ieșit destul de șifonat.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

14 COMENTARII

 1. Mă gândesc ce-o fi fost în capul mă-sii când l-a botezat, o fi fost bolnavă femeia, s-o fi gândit la actorul omonim care băgase filme patriotice…Ca orice imbecil lovit de șmecheria”lovește-l pe cel care nu ti-o trage-n bormău” s-a lipit acolo unde cei mai mulți neica nimeni și-au găsit procopseala viageră, un locunde sindromul Dunning -Kruger ține loc de studii manifestate prin diplome obscure gen Câțu-buricăreasa de pe interne, palavramentul României.Jegul jignește pe cel care-l iubește.Sper să-l altoiască soarta cu una peste ceafa în curs de lățire , una care să-l umple de înțelepciune și să-i țină clanța închisă mai des, ca să-și onoreze numele măcar infinitezimal.

 2. Pardon, domnule Moroșan. AU FOST OPT SINOADE ECUMENICE, NU ȘAPTE, CUM SPUNE ACTUALA BISERICĂ ORTODOXĂ ROMÂNĂ, CEA CARE ÎL ARE ÎN FRUNTE PE PREAFERICITUL PATRIARH DANIEL. Actuala Biserică ortodoxă română, condusă de patriarhul Daniel Ciobotea, datează din anul 1925 când, cu ocazia introducerii actualului calendar masonico-papistașo-protestant actual (care va fi modificat în curând) BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNEASCĂ S-A RUPT ÎN DOUĂ PĂRȚI, ca să le numim astfel. Partea cea mai mare, încurajată de guvernul bucureștean al vremii, este actuala BOR, care la vremea respectivă l-a avut în frunte pe nemernicul prea-fericit MIRON CRISTEA (fostul amant al DOAMNEI NASTA, cum îl numește Păstorel Teodoreanu, în epigrama lui funebră, de BUCUROS ADIO la moartea unui patriarh-asasin al tineretului român din vremea respectivă). NEMERNICUL PATRIARH MIRON CRISTEA ESTE PRIM-MINISTRUL REGELUI-CĂLĂU, PSI-HOPAT ȘI PRIAPIST, C A R O L A L D O I L E A H O H E N Z O L L E R N S I G MA R I N G E N , CARE L-A ASASINAT PE CORNELIU ZELEA CODREANU ȘI PE CEI MAI DE FRUNTE ROMÂNI DINTRE TINERII DE ATUNCI.
  Cealaltă parte a VECHII BISERICI ORTODOXE ROMÂNE SE NUMEȘTE ASTĂZI BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ DE STIL VECHI. ACEASTA ESTE ORGANIZATĂ CA MITROPOLIE, ÎL ARE ÎN FRUNTEA EI PE ÎNALT-PREASFINȚITUL M I T R O P O L I T V L A S I E. Sediul acestei biserici ortodoxe românești, adevărata biserică ortodoxă voievodală, a lui Mircea, Ștefan și ceilalți domni sau voievozi, munteni și moldoveni, se găsește astăzi la mânăstirea
  S L Ă T I O A R A din satul cu același nume, comuna R Â Ș C A , județul Suceava
  Cât desre ”CELE ȘAPTE SINOADE ECUMENICE ALE BISERICII, ELE AU FOST DE FAPT OPT, ULTIMUL FIIND CEL DIN ANII 869-870, CARE S-A ȚINUT LA CONSTANTINOPOL.
  Acest ultim sinod bisericesc a fost șters de pe lista Sinoadelor Bisericești. Cine l-a șters? Răspund: actuala BOR! Când? Începând cu anul 1925, când Miron Cristea a devenit patriarh masonic, viitor ucigaș al tineretului român și AMANT AL FRUMOASEI DOAMNE NASTA – să nu uităm unul dintre principalele sale merite lumești.
  Întrebarea care se pune este de ce a renunțat BOR la acest al VIII-lea Sinod Ecumenic? Cum se poate renunța la așa ceva? Nimeni nu poate renunța nici la ziua de ieri sau alaltăieri, nici la secolul XIV sau XVI! Bune sau rele, zilele, evenimentele, faptele nu pot fi șterse din Istorie! Răspunsul la această chestiune este o întreagă problemă. Până la Sinodul VIII ecumenic, BISERICA UNICĂ CE EXISTA PE ATUNCI, considera (precum întregul păgânism antic, grec, roman, etc.) că OMUL ESTE O FIINȚĂ TRINITARĂ, de unde și MODELUL DE ÎNȚELEGERE A SFINTEI TREIMI ! OMUL ERA CONSIDERAT CA FIIND FORMAT DIN CORP, SUFLET ȘI SPIRIT. Prin anularea, ștergerea, îndepărtarea și uitarea, cu timpul, a spiritului, BISERICA A FĂCUT DIN OM O FIINȚĂ BINARĂ. O FIINȚĂ REDUSĂ LA TRUP ȘI SUFLET, COMPATIBILĂ (SE CREDEA, DE CĂTRE SATANA, CARE ERA ÎN SPATELE POLITRUCILOR SINODALI) CU INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ SAU GÂNDIREA BINARĂ DE ASTĂZI. (valorile ”+” și ”-”, sau ”1” și ”2”, din informatica actuală. Există o întreagă bibliografie pe această temă, dar ignoranța ”bunilor creștini” (ce își așteaptă mântuirea bovină precum Nătăfleață para mălăiață0 este fără limite!
  Oricine poate să vadă și să înțeleagă legătura, continuitatea dintre anularea spiritului omenesc, uitarea acestuia de către Biserică și creștinism, în general, ajungându-se astfel la ereziile creștino-bisericești din secolele următoare, până astăzi, CÂND SE VORBEȘTE DESCHIS DE TRANSUMANIZAREA OMULUI! Ce poate să însemne asta, vom vedea! Sigur este că inteligența acestui ”GEN DE OM” ar urma să fie binară, ajutată, împletită, încuscrită, computerizată prin microcipul plantat în creier, făcut să funcționeze cu ajutorul electrolizei sanguine provocată de nanoboții de oxid de grafen, introduși în mod criminal, de medicii ignoranto-ucigași, prin infectarea-vacinarea-microbizarea cobailor ce își abandonează specificitatea omenească precum șerpii ce-și leapădă pielea de șarpe…. Așadar, problema sinoadelor ecumenice creștine, nu este fără legătură cu cele ce se petrec azi, sub ochii noștri, ce privesc dar nu văd sau, în orice caz, nu înțeleg nimic, așteptând, prostește, ”mântuirea” din mâinile preoților-politruci ai Bisericii, după modelul politrucilor lui Stalin și ai altora. De fapt, modelul de politruc vine nu de la Stalin sau alt dictator, ci de la Biserică. Orice preot este un politruc al Bisericii, nu al lui Dumnezeu. Dumnezeu nu are nevoie de politruci iar noi nu avem nevoie de intermediari ce ne vând pretinsa lor ”mântuire”. Peștele se împute de la cap. În cei aproape 2000 de ani, de după Golgota, CAPUL SOCIETĂȚII A FOST BISERICA. În consecință, având în vedere cele ce se petrec, astăzi, de exemplu, responsabilitatea Bisericii, chiar a iudeo-creștinismului, este imensă. A sosit scadența! Totul se plătește! Prețul ar putea fi prăbușirea rușinoasă a actualei societăți barbare, ce se crede civilizată. Despre acestea nu putem vorbi aici.
  Din spirit creștinesc, dar și pentru istorie, pentru cultura generală a Domniei Voastre și a altor creștini, foști creștini sau viitori adevărați creștini, stimate domnule Mureșan, închei cu epigrama veselă, a lui Păstrel rostită, se pare, la mormântul încă deschis al lui Miron Cristea:
  AICI ZACE, ÎN GROAPA ASTA,
  FOSTUL AMANT AL DOAMNEI NASTA,
  A BISERICII OCARĂ
  ȘI A BUGETULUI POVARĂ!
  În orice caz, MAI UȘOR CU CELE ȘAPTE SINOADE ALE BISERICII !

 3. Cei ” needucati” si “mistici” asteapta de la Patriarhul Daniel pastorire duhovniceasca, reclamele la injectii in Catedrala ar fi vazute ca apostazie. Mantuitorul a luat biciul la cei care vindeau diverse in templu. Deci nici injectii nu se pot vinde in Biserica. Spalarea pe creier si parasirea credintei nu inseamna educatie, asa ca Ungureanu sa-si vada de ” zeama lui”. Si oricum Patriarhul nu are nici un Nobel in medicina, ca oamenii sa ia in considerare sfaturi medicale, si nici Ungureanu nu a participat la vreunul din cele sapte Sinoade ale Bisericii ca sa isi dea cu presupusul cum trebuie sa ne impartasim.

 4. Unu-i ungurrean și altu-i…
  Mă userică de ce vrei să-l pui pe Patriarh să facă propagandă pentru un medicament experimental???
  Tu esti doar un indivit plătit cu bani mulți.
  HAI PA !!!

 5. da ma, da. de aceea voi nu aveti ce cauta intre noi, mah. ia du-te mataluta si cauta-ti “o tara ca afara” si lasa-ne pe noi needucati si mistici cum suntem.

 6. Ce știți dumneavoastră, domnule Ungureanu, despre Medicină, educație, mistică și, nu în ultimul rând, buna cuviință, rezerva fără de care intelectualul devine intelectualoid, altfel spus politruc și candidat la demență senilă, cam în 20 de ani. Nu vă pot explica acest lucru aici și acum. Dacă ne vom cunoaște vreodată, pe potecile Web-ului, vă voi da ce trebuie: o bibliografie minimă, în română, dar mai ales în franceză. De ce în franceză și nu în engleză, mai ales cea americană, vorbită azi de cangurii australieni, maorii neozeelandezi și chiar tovarășul Klausică, cum îl alintă Dl Cosmin Gușă pe chiriașul de la Cotroceni. Aceste două subiecte (justificarea sau nejustificarea științifică a oricărui vaccin, a oricărei vaccinări, plus legătura dintre masturbația sexuală, apoi intelectuală și demența rituală) au făcut obiectul unor vaste cercetări științifice, mai ales în Franța, inițial, dar și în alte țări din lume. În ce privește VACCINUL, VACCINAREA este vorba mai ales de opera lui Antoine BECHAMP (Faimoasele Microzymas, Les). Cât despre originea celor mai multe cazuri de demență printre intelectuali și nu numai, este vorba de opera marelui endocrinolog Jean GAUTIER (din Bordeaux, mort prin 1969-70, continuat de Jean du CHAZAUD, care încă profesează la Paris). Justificarea sau nejustificarea științifică a VACCINURILOR ȘI VACCINĂRII depășește nivelul ”fluturașilor”, fițuicilor și afișelor lozincarde, distribuite gratis de farmacii, serviciile de primire din spitale și alte instituții pentru care adevărul științific este cel mult o himeră.
  Pentru că v-aș putea fi tată, dacă nu chiar bunic, pentru că pe când eu studiam pe Bechamp dumneavoastră încă nu erați pe lume, îmi permit să vă spun că Medicina este de multă vreme pe un drum fals – drum fals în sensul cel mai științific posibil al cuvântului. Nu este de mirare. Cam toată știința a urmat această cale fără ieșire, nici prea multă speranță, zero luciditate și rectitudine morală, cale ce implică, la capătul ei, un impas ce ar putea marca sfârșitul lui Homo Sapiens pe Pământ.
  Cei ce atacă, la televiziune, subiectul VACCIN, VACCINARE, VACCINARE OBLIGATORIE, inclusiv adversarii vaccinării, medicii cu studii medicale în bună regulă (din punctul de vedere al administrației universale și al legilor în vigoare) ignoră de fapt cele despre care vorbesc. Evident, nu dau doi bani pe știința medicală a ”specialiștilor” Rafila ori Streinu-Cercel, care au studii în regulă, din punct de vedere administrativ, dar nu și din punctul de vedere strict științific, singurul care contează. În problema vaccinală ca și în aceea mai generală a primatului glandularo-endocrin în raport cu cel nervos, facultățile de Medicină, din întreaga lume pretins civilizată, sunt în situația Academiei Ștefan Gheorghiu din București( la prăbușirea lui Ceaușescu), a universităților și academiilor sovietice de marxism-leninism, socialism științific și alte bazaconii, de care azi nu mai vorbește nimeni. Toți lătrătorii de marxism-leninism, socialism științific, materialism istoric, materialism dialectic, și alte idioțenii de acest gen, s-au dat la fund, începând cu ianuarie 1990. Într-o zi, pe care o veți trăi (pentru că sunteți tânăr, aveți o bună glandă tiroidă, o solidă suprarenală, o subtilă hipofiză și o genitală interstițială ce crește până la marea trecere, eventual, către trans-umanismul Upanișadelor, de exemplu), într-o zi deci, veți înțelege ceea ce vă spun acum în câteva cuvinte: PENTRU CEL CE VREA SĂ ÎNȚELEAGĂ CEVA, NU EXISTĂ CALE MAI SCURTĂ NICI METODĂ MAI BUNĂ DECÂT ISTORIA ACELUI CEVA. VACCINUL, VACCINAREA DEMENȚA SENILĂ A POLITRUCILOR BĂTRÂNI CE ȘI-AU ÎNCEPUT CARIERA PRIN MASTURBAȚIE SEXUALĂ, APOI ”INTELECTUAL-ACADEMICĂ” (ca politruci de un fel sau altul, inclusiv politrucii în sutană, ai diverselor biserici), toate aceste chestiuni își au istoria lor, pe care trebuie să o știm, înainte de a da lecții de senilă ignoranță pseudo-medicală.
  Nu putem înțelege viața, fără să înțelegem originea și rolul micro-organismelor, în cadrul acesteia. Putem să privim micro-organismele la microscop (inclusiv cel electronic), fără să înțelegem nimic despre bacterii, microbi, bacili, viruși, diverșii ”vibrioni” cu care se războiește medicina vaccinalistă, precum fabricanții de insecticide cu insectele. Nici insectele, nici micro-organismele nu pot fi distruse. Oricum le-am numi, micro-organismele sunt baza, fundamentul vieții. Fără ele, viața nu este posibilă. Nu întâmplător, MEDICINA STUDIAZĂ VIAȚA EXCLUSIV PE CADAVRE, DIN CARE CAUZĂ A DEVENIT O MEDICINĂ A MORȚII, NU A VIEȚII! A VIEȚII PRIN MOARTE, PEDOCIDIE, SACRIFICII RITUALE, ADRENOCHROMIE!
  LAPLACE i-a spus cândva lui Napoleon I că nu are nevoie de ipoteza lui Dumnezeu, pentru a explica mecanica cerească. Tot așa, nu avem nevoie de TEORIA CONSPIRAȚIEI pentru a înțelege de ce MEDICINA A DEVENIT ȘTIINȚA MORȚII (care nici măcar nu există), încetând de a fi ceea ce au sperat mulți medici în decursul secolelor, ADICĂ ȘTIINȚA VIEȚII.
  PĂCAT DE BRÂNZA BUNĂ CE AJUNGE ÎN BURDUF DE CÂINE, SPUNE UN PROVERB!

 7. Patriarhul Daniel este un model pentru noi credinciosii, nu pentru voi neomarxistii care ati ajuns in guvern refuzand sa jure pe Biblie.
  Pentru voi, in caz ca inca nu stiti, dar nu aveti de unde pentru ca v-ati școlit pe bani obscuri in Occident si acolo ati invatat alte chestii “moderne” prin spalarea creierului, romanii nu sunt inculti, needucati ori mistici. Oare ce cautati voi in Parlamentul Romaniei, tradatorilor?
  Pe cine mai reprezentati voi astazi?
  I-ati pacalit pe români la alegeri cu elanul tineresc, dar de fapt sunteți găunosi si putrezi pana in maduva oaselor!

 8. Asemenea entităţi biochmice merită atenţie doar pentru a li se adresa o formulă din două cuvinte a câte patru litere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate