joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEDeputatul Dan Tudorache (PSD): Nu voi vota certificatul verde, indiferent care va...

Deputatul Dan Tudorache (PSD): Nu voi vota certificatul verde, indiferent care va fi decizia luată în partid, dacă se va lua o astfel de decizie

Deputatul PSD, Dan Tudorache, a anunțat că în urma consultărilor cu cetățenii, nu va vota legea care ar urma să instituie certificatul verde.

El a precizat că s-a vaccinat, că respectă regulile, dar nu poate să nu-i mai reprezinte pe cei care l-au votat.

„În momentul în care un parlamentar încetează să îi mai reprezinte pe cei care l-au votat, mandatul lui, măcar din punct de vedere moral, este alterat. Desigur, există scuza la îndemână “am respectat decizia partidului”, dar e doar o scuză, iar legătura cu electoratul e ruptă. Uneori ireversibil.

Așadar, revin pe subiect și declar public, încă o dată, că NU VOI VOTA PENTRU CERTIFICATUL VERDE, indiferent care va fi decizia luată în partid, dacă se va lua o astfel de decizie.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Majoritatea covârșitoare a celor cu care am discutat, mi-au trimis mail, m-au sunat la telefon sau au comentat pe această pagină mi-au cerut acest lucru.
Și vă spun acest lucru din postura unui om care s-a vaccinat, care respectă regulile impuse de pandemie și care este beneficiarul unui asemenea document. Tot ce vă rog este să aveți grijă de voi, să fiți responsabili, pentru că sănătatea este cel mai important lucru. Nu certificatul”, a declarat Tudorache.

Legea certificatului verde nu a trecut de Senat, iar acum se află în dezbaterea Camerei Deputaților.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE