ACTUALITATEDeputatul Dan Tudorache (PSD): Nu voi vota certificatul verde, indiferent care va...

Deputatul Dan Tudorache (PSD): Nu voi vota certificatul verde, indiferent care va fi decizia luată în partid, dacă se va lua o astfel de decizie

Deputatul PSD, Dan Tudorache, a anunțat că în urma consultărilor cu cetățenii, nu va vota legea care ar urma să instituie certificatul verde.

El a precizat că s-a vaccinat, că respectă regulile, dar nu poate să nu-i mai reprezinte pe cei care l-au votat.

„În momentul în care un parlamentar încetează să îi mai reprezinte pe cei care l-au votat, mandatul lui, măcar din punct de vedere moral, este alterat. Desigur, există scuza la îndemână “am respectat decizia partidului”, dar e doar o scuză, iar legătura cu electoratul e ruptă. Uneori ireversibil.

Așadar, revin pe subiect și declar public, încă o dată, că NU VOI VOTA PENTRU CERTIFICATUL VERDE, indiferent care va fi decizia luată în partid, dacă se va lua o astfel de decizie.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Majoritatea covârșitoare a celor cu care am discutat, mi-au trimis mail, m-au sunat la telefon sau au comentat pe această pagină mi-au cerut acest lucru.
Și vă spun acest lucru din postura unui om care s-a vaccinat, care respectă regulile impuse de pandemie și care este beneficiarul unui asemenea document. Tot ce vă rog este să aveți grijă de voi, să fiți responsabili, pentru că sănătatea este cel mai important lucru. Nu certificatul”, a declarat Tudorache.

Legea certificatului verde nu a trecut de Senat, iar acum se află în dezbaterea Camerei Deputaților.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...