ACTUALITATEDeputatul AUR Lucian Feodorov, în stare gravă după ce a suferit un...

Deputatul AUR Lucian Feodorov, în stare gravă după ce a suferit un infarct. Avalanșă de comentarii pline de satisfacție pe siteul G4 Media

Deputatul AUR, Lucian Feorodov, în vârstă de 79 de ani, a suferit un infarct și se află internat la Terapie Intensivă, a anunțat co-președintele formațiunii, George Simion.

„Rugăciunile noastre să le îndreptăm către Dumnezeu pentru Seniorul nostru, deputatul Lucian Feodorov, care în aceste momente este la terapie intensivă”, a transmis, pe Facebook, deputatul.

Și filiala Botoșani a partidului a trimis un mesaj: „Cel mai bun medic de la terapie intensivă se ocupa de sănătatea dumnealui. Primele 48 de ore sunt vitale. Să ne rugăm cu toţii pentru sănătatea colegului nostru”.

Siteul G4Media, care și-a făcut un titlu de glorie din lupta împotriva „extremismului”, abundă de comentarii ale cititorilor săi în care aceștia îi doresc moartea deputatului septuagenar.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

  1. G4 a ajuns un cuib de drogați, e smptomatic pentru așa comportament. doar că comentariile alea online sînt plătite, dar cine să-l ducă la bulău pe casier? avortoni marxsmului tapalabă și fomistul pantazi uită că mizeriile astea mereu se întorc împotriva lor, faptul că permt asta la rahatul lor de gazetă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate