marți, martie 5, 2024
ACTUALITATEDeputatul AUR Lucian Feodorov, în stare gravă după ce a suferit un...

Deputatul AUR Lucian Feodorov, în stare gravă după ce a suferit un infarct. Avalanșă de comentarii pline de satisfacție pe siteul G4 Media

Deputatul AUR, Lucian Feorodov, în vârstă de 79 de ani, a suferit un infarct și se află internat la Terapie Intensivă, a anunțat co-președintele formațiunii, George Simion.

„Rugăciunile noastre să le îndreptăm către Dumnezeu pentru Seniorul nostru, deputatul Lucian Feodorov, care în aceste momente este la terapie intensivă”, a transmis, pe Facebook, deputatul.

Și filiala Botoșani a partidului a trimis un mesaj: „Cel mai bun medic de la terapie intensivă se ocupa de sănătatea dumnealui. Primele 48 de ore sunt vitale. Să ne rugăm cu toţii pentru sănătatea colegului nostru”.

Siteul G4Media, care și-a făcut un titlu de glorie din lupta împotriva „extremismului”, abundă de comentarii ale cititorilor săi în care aceștia îi doresc moartea deputatului septuagenar.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

6 COMENTARII

  1. G4 a ajuns un cuib de drogați, e smptomatic pentru așa comportament. doar că comentariile alea online sînt plătite, dar cine să-l ducă la bulău pe casier? avortoni marxsmului tapalabă și fomistul pantazi uită că mizeriile astea mereu se întorc împotriva lor, faptul că permt asta la rahatul lor de gazetă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE