joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEDeputatul Andi Grosaru spune despre certificatul verde că este copiat după practicile...

Deputatul Andi Grosaru spune despre certificatul verde că este copiat după practicile naziste: Adolf Hitler a introdus un document prin care deţinătorul trebuia să dovedească că este de origine ariană

Deputatul minorităţilor naţionale – Asociaţia Italienilor din România – RO.AS.IT , Andi Grosaru, a declarat, în plenul Camerei Deputaţilor, că certificatul verde introduce o practică eugenică, interzisă de către Carta Europeană a Drepturilor Omului. El susține că certificatul digital prin care cetățenii dovedesc că au fost vaccinați sau trecuți prin boală, copiază certificatul introdus de Adolf Hitler prin care deţinătorul trebuie să dovedească faptul că este de origine ariană.

„Adolf Hitler a introdus un document prin care deţinătorul trebuia să dovedească că este de origine ariană. Acest certificat digital care se introduce nu face altceva decât să copieze şi să aducă exact aceleaşi practici pe care în trecut cineva le-a făcut. Toţi cei care vor folosi acest paşaport nu vor face altceva decât să aplice şi să intoducă practica eugenică, care este interzisă de către Carta Europeană a Drepturilor Omului. Drept urmare, înainte să votaţi aşa ceva, să vă mai gândiţi”, a afirmat Andi Grosaru, la dezbaterile din plenul de luni al Camerei Deputaţilor.

Practica eugenică se referă la teoria ameliorării populaţiilor umane prin măsuri genetice – alegerea părinţilor, sterilizarea, interzicerea procreării, folosită de regimul nazist din Germania.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În epoca regimului nazist, certificatul de origine ariană a fost un act, care documenta apartenența la rasa ariană (rasa pură germanică n.r) a unei persoane, rasă care era văzută ca superioară tuturor celorlalte.

Legea privind introducerea certificatului verde COVID pentru personalul medical, în instituțiile publice și în clădirile de birouri, respinsă de Senat la un singur vot, intră în dezbaterea Camerei Deputaților. Termenul de depunere a amendamentelor la acest proiect este 12 noiembrie, a anunțat președintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor, Nelu Tătaru.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteuluiR3media.

Acesta a încercat să convoace ședința Comisiei de Sănătate în timpul plenului, deși încălca termenul pentru depunerea amendamentelor menționat chiar de el.

Până la urmă, în urma atragerii atenției de către cei de la AUR, Nelu Tătaru a constatat că nu există cvorum pentru ședința Comisiei.

George Simion i-a acuzat pe parlamentarii de la PNL, USR şi PSD că doresc să treacă amendamentele pe repede înainte pentru a da votul cât mai repede pe proiectul de lege.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate